Wall-Street
Profil  /  Logout

2 euro donati prin sms la 858 = 4 euro pentru nou-nascutii de la Spitalul Marie Curie
Inchide
 Nu exista topicuri mai vechi!
Info
x

info

OK

Nu esti logat
x
Login
E-mail/Username: 
Parola: 

Nu ai cont pe Wall-Street.ro?
Inregistreaza-te GRATUIT
Info
x
info

Cauta job

eJobs

Promovare turistica

Forumul Wall-Street Turism
Vezi toate mesajele noi

Topicul anterior | Topicul urmator
Raspunde

Trimite prin Y!M
Andreea C
4 mesaje
Oras: Dej
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 00:14
Citeaza Raspunde

Tocmai m-am apucat de lucrarea mea de licenta care are ca tematica promovarea turistica din Romania si v-as fi recunoscatoare daca ati putea sa imi spuneti parerile voastre cu privire la acest subiect.

Gasiti mereu informatii cu privire la o destinatie turistica sau la o agentie sau uneori va este mai dificil? Dupa ce criterii alegeti destinatiile? Reclama care ii este adusa sau din pura intamplare? Aveti incredere in tehnicile de marketing sau mai bine apelati la experienta voastra sau a persoanelor de incredere?

Silvia Cretu
3 mesaje
Oras: Miercurea Ciuc
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 13:34
Citeaza Raspunde

Din pacate promovarea turistica este aproape inexistenta in Romania.Ar fi indicata o reorientare a celor interesati catre tehnicile de marketing.Excluzand zona Brasov -sinaia, pentru restul tarii este foarte greu sa gasesti informatii exacte si reale. Vorbesc despre promovarea pe internet,pentru ca inclin sa cred ca un procent mare din veniturile obtinute din turism s-ar putea obtine prin atragerea turistilor straini.Chiar asa de mari sa fie cheltuielile pentru constructia unui site si actualizarea acestuia saptamanal? Sau poate ne-am obisnuit cu turistii care sunt in trecere? Eu cred ca mai multa siguranta ofera inchirierea camerelor in avans decat sa asteptam poate mai vine cineva in seara asta...
Targurilor de turism ar trebui sa li se acorde mai multa atentie.Nu exista nici o informatie in afara site-ului romexpo.Viziztatorilor straini le este foarte dificil se obtina informatii in timp util despre organizare, cazare si mai ales firme participante.
Este pacat pentru ca avem o tara frumoasa dar unitatile hoteliere sunt interesate mai mult de castig decat de promovare.

Craciun Gheorghe
1 mesaj
Oras: Braila
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 18:24
Citeaza Raspunde

uite eu promovez deja pensiunile pe unele site-uri de internet, pe o zona a tarii in Maramures. Sa stii ca e cam greu sa faci o promovare buna, din cauza banilor. Si oamenii sunt un pic reticenti la plata pentru promovare pentru ca, din ce zic ei, nu li se merita sa plateasca bani pentru promovare ca numai de craciun si de revelion au turisti si nu li merita sa de-a bani. Asta e parerea lor. Eu sunt din maramures, si as vrea sa fac o promovare de la a la z pe zona maramuresului, dar e foarte greu, e greu sa lucrezi cu oamenii si mai ales cu banii. Spor la treaba la licenta, iar daca continui in turism poate o sa colaboram, eu sunt chiar dispus. Daca esti interesata da-mi un mail la craciun_g_1@yahoo.com. Sa auzim de bine

Ioana Mutu
3 mesaje
Oras: Brasov
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 14:32
Citeaza Raspunde

Din pacate, turismului in Romania nu i se acorda atata importanta cat ar trebui si nu este valorificat pentru a isi atunge potentialul. De exemplu, eu sunt acum studenta in Olanda, la o facultate de turism si vroiam sa vin cu prietenii mei de acolo in tara, sa vizitam. Din pacate, mi-a fost foarte greu sa gasesc informatiile necesare pe internet, acelasi lucru fiin valabil si la agentiile de tursim. Zonele promovate ( daca se poate spune asa) spunt Valea Prahovei si Delta Dunarii, desi consider ca Romania are mult mai multe de oferit.
Intr-avedar, promovarea turistica lasa foarte mult de dorit, atat intern cat si extern. Si ma gandesc, mai ales pe fondul unei crize economice acute, cand oamenii cauta destinatii mai "affordable", Romania ar trebui sa se ridice si sa faca o diferenta in Europa.

Silviu Iftimie
1 mesaj
Oras: Bacau
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 14:09
Citeaza Raspunde

Salut! Am de pregatit pt atestat tema "Promovarea unei destintii turistice internationale" va rog sa ma ajutati cu cateva ide ,sau macar lincuri unde pot gasi ceva in legatura. Va multumesc!

Mircea T
2 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 10 Februarie 2009, ora 11:05
Citeaza Raspunde

Sant specializat in promovare multimedia pe suport digital si daca va intereseaza va pot oferi un dvd de promovare a insulei THASSOS pe care l-am realizat ptr acest an.
Cuprinde peste 900 de poze, info toate pe fond muzical. De asemenea va pot oferi informatii in legatura cu insula, harti si istorie.
Am realizat si promovarea unor manastiri din Romania dar din pacate nu a interesat pe nimeni raspunzator cu acest domeniu din tara asa ca m-am orientat catre strainatate unde oamenii sant mult mai corecti si sant constienti de ce inseamna o promovare. In Romania totul se reduce la intrebarea \" mie cat imi iese?\"- din partea celor care au DATORIA sa se ocupe de acest lucru. Si ne mai miram ca turismul merge prost....
email miradonet@yahoo.com
sau tf : 0724490307
Toate cele bune

Andreea C
4 mesaje
Oras: Dej
Postat pe: 10 Februarie 2009, ora 20:51
Citeaza Raspunde

Uite aici cateva adrese unde gasesti informatii despre turism. Nu stiu exact daca o sa gasesti despre destinatii internationale, dar merita sa te uiti. Eu pe astea le folosesc pentru lucrarea mea. Bafta mare!

mturism.ro
mediafax.ro
turisminfo.ro
turism.ro
rotravel.ro
romaniatravel.ro
world-tourism.org
e-promo.ro
travelocity.org
expedia.com
airline-direct.de

P.S. Multumesc tuturor care au raspuns pana acum (in ultima vreme sunt destul de ocupata si nu apuc sa intru pe forum).

Numai bine!

Urmareste topicul 'Promovare turistica'
Daca te abonezi la acest topic, vei primi noile mesaje postate in mailul cu noutati din comunitate.

Raspunde | Varianta pentru tiparire a topicului Promovare turistica
Mergi la:
Wall-Street SATI
  • Contact   |   Redactie
  • Termeni si conditii
  • Acord de Confidentialitate
  • Publicitate

© 2005 - 2012 InternetCorp SRL Toate drepturile rezervate.

• Sectiuni

• Suplimente

• Resurse

• Comentarii/
  • Galerii
  • Live Text
  • Chestionare
  • CashOut

Social Media

• Wall-Street pe FacebookWall-Street pe Facebook
  • Wall-Street pe TwitterWall-Street pe Twitter
  • Wall-Street rss feedWall-Street prin RSS