Unde reclam calomnia?
|
Andra Turtoi 1 mesaj |
Am sa va relatez un aspect care ma preocupa, pentru ca mi s-a facut o nedreptate.Am fost sa ma angajez la o companie elena,profil real estate,care a promis conditii excelente de lucru.Cand a venit vremea sa semnam un contract lucrurile s-au schimbat.Nu am primit ce mi s-a propus, ba mai mult dupa ce am vazut cu ce clasa de oameni lucrez am hotarit sa plec. Drept razbunare mi s-a postat numele , black list ,cu toate datele cu caracter personal, telefoane fixe mobile, inclusiv cnp, luate dupa cv, pe un site de specialitate , aducandu-mi-se acuzatii ca as fi furat baza de date, ca am probleme psihologice, etc. Unde ma pot adresa cu o plangere la adresa acestei companii pentru denigrare, si calomnie,La ITM, la politie, la tribunal?Multumesc.
|
|
1 mesaj |
From: Andra Turtoi [mailto:andra@sbsinvest.ro]
Sent: Wednesday, November 12, 2008 2:25 PM To: 'vetaa64@yahoo.com' Subject: Senior Broker Office and Residential Department vrei sa-ti adaug si listele de oferte pe care ti le-ai trimis pe e-mail ??? vorbesti de calomnie ???? gandeste-te de doua ori inainte - din prima zi de angajare ti-au fost cerute actele pentru incheierea contractului de munca , dar....intentiile tale au fost clare de la bun inceput . - cum ramane cu telefonul dat de firma noastra ??? - raspunsul la intrebarile tale stii unde trebuie sa-l cauti !!! |

Wall-Street pe Facebook
Wall-Street pe Twitter
Wall-Street prin RSS