Wall-Street
Profil  /  Logout

2 euro donati prin sms la 858 = 4 euro pentru nou-nascutii de la Spitalul Marie Curie
Info
x

info

OK

Nu esti logat
x
Login
E-mail/Username: 
Parola: 

Nu ai cont pe Wall-Street.ro?
Inregistreaza-te GRATUIT
Info
x
info

Cauta job

eJobs

Cum imi pot gasi un job in perioada de criza?

Forumul Wall-Street Careers Job-uri
Vezi toate mesajele noi

Topicul anterior | Topicul urmator
Raspunde

Trimite prin Y!M
Deaconescu Maria
1 mesaj
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 09:09
Citeaza Raspunde

Oferta este foarte slaba...si daca inainte nu aveam de unde alege...acum nu mai am nici ce refuza.Nu stiu ce sa fac??!!!?

Simona Florentina Niculae
3 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 13:16
Citeaza Raspunde

Lucreaza acasa , si fa-ti acum afacerea ta fara sa mai depinzi de nimeni . Programul de lucru , si confortul, ti-l controlezi singur! Vrei sa castigi 2500-5000 ron lucrand acasa? Acum poti sa castigi bani fara mari eforturi si Zero investitii. Petreci foarte mult timp cautand un job care te solicita fizic si psihic si cu venituri modeste.Acest
loc de munca nu te solicita deloc, se cer doar notiuni minime de utilizare a internetului, trebuie doar sa rapesti cateva ore din timpul tau pentru a face ceva constructiv si eficient pentru tine.Repet:Investitie Zero! Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii pe urmatorul link:

http://www.magneticmarketing.ro/?r=a86866235a9d706c0429e7f0f7c2f276

Edgar Catargiu
1 mesaj
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 23:38
Citeaza Raspunde

am icercat sa ma inscriu dar nu pot te rog detalii multumesc

Stan Magdalrna
1 mesaj
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 09:45
Citeaza Raspunde

nu ma pot inscrie.....sunt f interesata

3 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 15:30
Citeaza Raspunde

Trebuie sa poti :) Copiaza link-ul cu copy si du-te sus unde se scriu adresele. Acolo click dreapta, paste, apoi enter. Trebuie sa se deschida pagina in momentul asta si du-te undeva in mijlocul paginei unde scrie INREGISTREAZA-TE.Acolo se fac inscrierile. Succes!

3 mesaje
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 18:34
Citeaza Raspunde

da-mi un e-mail pe simona_btv@yahoo.com si vorbim acolo. in mod normal ar fi trebuit sa reusesti. nu imi dau seama acum de ce nu se poate, dar cu siguranta trebuie sa existe o solutie.

Oana Iftemi
18 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 18:28
Citeaza Raspunde

Cautam persoane tinere ,energice care doresc sa avanseze rapid,persoane sociabile si cu putere de convingere ,capabile sa conduca si sa dezvolte o retea de distribuitori pentru a-si pastra si dezvolta un numar mare de clienti.

NU SKIN este o companie americana, care isi extinde activitatea in lume, care a intrat pe piata romaneasca de anul trecut.
Fondată în Utah, SUA, în 1984, Nu Skin Enterprises este o companie de marketing în rețea în plină dezvoltare, cu aproape 900 milioane $ în vânzări globale și prezentă în cele două Americi, regiunea Asia Pacific și Europa. Compania are produse brevetate în peste 30 de țări și se mândrește cu peste o jumătate de milion de distribuitori activi independenți în toată lumea.
Nu Skin Enterprises se bucură de stabilitate financiară și din 1997 este cotată la Bursa din New York cu simbolul "NUS"

În 1991, compania a devenit membru al Asociației Americane de Vânzări Directe (United States Direct Selling Association - USDSA) și este membru activ al DSA în aproape toate piețele pe care operează.
Produsele noastre sunt revolutionare si unice pe piata fiind patentate si avand certificate atestate de Ministerul Sanatatii.
PERSOANA DE CONTACT- IULIA LAZAR: TELEFON 0723.57.68.23 sau OANA IFTEMI-oana_gatlan@yahoo.com.
Dorim seriozitate maxima.

Raporteaza abuz de limbaj

Urmareste topicul 'Cum imi pot gasi un job in perioada de criza?'
Daca te abonezi la acest topic, vei primi noile mesaje postate in mailul cu noutati din comunitate.

Raspunde | Varianta pentru tiparire a topicului Cum imi pot gasi un job in perioada de criza?
Mergi la:
Wall-Street SATI
  • Contact   |   Redactie
  • Termeni si conditii
  • Acord de Confidentialitate
  • Publicitate

© 2005 - 2012 InternetCorp SRL Toate drepturile rezervate.

• Sectiuni

• Suplimente

• Resurse

• Comentarii/
  • Galerii
  • Live Text
  • Chestionare
  • CashOut

Social Media

• Wall-Street pe FacebookWall-Street pe Facebook
  • Wall-Street pe TwitterWall-Street pe Twitter
  • Wall-Street rss feedWall-Street prin RSS