Cum imi pot gasi un job in perioada de criza?
|
Deaconescu Maria 1 mesaj |
Oferta este foarte slaba...si daca inainte nu aveam de unde alege...acum nu mai am nici ce refuza.Nu stiu ce sa fac??!!!?
|
|
Simona Florentina Niculae 3 mesaje |
Lucreaza acasa , si fa-ti acum afacerea ta fara sa mai depinzi de nimeni . Programul de lucru , si confortul, ti-l controlezi singur! Vrei sa castigi 2500-5000 ron lucrand acasa? Acum poti sa castigi bani fara mari eforturi si Zero investitii. Petreci foarte mult timp cautand un job care te solicita fizic si psihic si cu venituri modeste.Acest
loc de munca nu te solicita deloc, se cer doar notiuni minime de utilizare a internetului, trebuie doar sa rapesti cateva ore din timpul tau pentru a face ceva constructiv si eficient pentru tine.Repet:Investitie Zero! Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii pe urmatorul link: http://www.magneticmarketing.ro/?r=a86866235a9d706c0429e7f0f7c2f276 |
|
Edgar Catargiu 1 mesaj |
am icercat sa ma inscriu dar nu pot te rog detalii multumesc
|
|
Stan Magdalrna 1 mesaj |
nu ma pot inscrie.....sunt f interesata
|
|
Trebuie sa poti :) Copiaza link-ul cu copy si du-te sus unde se scriu adresele. Acolo click dreapta, paste, apoi enter. Trebuie sa se deschida pagina in momentul asta si du-te undeva in mijlocul paginei unde scrie INREGISTREAZA-TE.Acolo se fac inscrierile. Succes!
|
|
da-mi un e-mail pe simona_btv@yahoo.com si vorbim acolo. in mod normal ar fi trebuit sa reusesti. nu imi dau seama acum de ce nu se poate, dar cu siguranta trebuie sa existe o solutie.
|
|
Oana Iftemi 18 mesaje Oras: BUCURESTI |
Cautam persoane tinere ,energice care doresc sa avanseze rapid,persoane sociabile si cu putere de convingere ,capabile sa conduca si sa dezvolte o retea de distribuitori pentru a-si pastra si dezvolta un numar mare de clienti.
NU SKIN este o companie americana, care isi extinde activitatea in lume, care a intrat pe piata romaneasca de anul trecut. Fondată în Utah, SUA, în 1984, Nu Skin Enterprises este o companie de marketing în rețea în plină dezvoltare, cu aproape 900 milioane $ în vânzări globale și prezentă în cele două Americi, regiunea Asia Pacific și Europa. Compania are produse brevetate în peste 30 de țări și se mândrește cu peste o jumătate de milion de distribuitori activi independenți în toată lumea. Nu Skin Enterprises se bucură de stabilitate financiară și din 1997 este cotată la Bursa din New York cu simbolul "NUS" În 1991, compania a devenit membru al Asociației Americane de Vânzări Directe (United States Direct Selling Association - USDSA) și este membru activ al DSA în aproape toate piețele pe care operează. Produsele noastre sunt revolutionare si unice pe piata fiind patentate si avand certificate atestate de Ministerul Sanatatii. PERSOANA DE CONTACT- IULIA LAZAR: TELEFON 0723.57.68.23 sau OANA IFTEMI-oana_gatlan@yahoo.com. Dorim seriozitate maxima. |

Wall-Street pe Facebook
Wall-Street pe Twitter
Wall-Street prin RSS