Asigurarile de viata, incotro?
|
1 mesaj |
Care credeti ca va fi impactul crizei economice asupra asigurarilor de viata si care considerati ca ar fi strategia pe care companiile de asigurari de viata ar trebui sa o urmeze in acest an?
|
|
Emanuela Pasaniuc 7 mesaje |
Pentru Eu-Eu
De unde esti?lucrezi in asigurari? emapasaniuc@yahoo.com |
|
Jan Moraru 1 mesaj Oras: Medias |
Vor scadea dramatic, oamenii isi restrang cheltuielile pentru a avea un cost mai mic al vietii.
|
|
Lucia Quai 1 mesaj Oras: Curtea de Arges |
Daca fiecare coleg din breasla realizeaza ca trebuie sa vanda protectie si nu castiguri exorbitante ca la Caritas "o bagi o data si o scoti de opt ori ",daca fiecare incearca si reuseste sa fie empatic cu clientul si sa-l determine sa-si imagineze cum va fi copilul lui singur ,cu cheia la gat asteptand pe parintele plecat la al doilea job ,daca distinsii mei colegi de breasla chiar cred in ceea ce fac ,atunci asigurarile de viata vor continua sa existe si peste un an si peste doi ,s.a.m.d.Asigurarile de viata in general vizeaza un segment de piata de 10-15% din populatia activa,chiar si in aceasta perioada de criza sunt persoane care realizeaza castiguri, persoane care acuma se angajeaza prima data,persoane care avanseaza pe scara ierarhica dragilor nu a venit sfarsitul lumii!!Companiile de asigurari sa-si" train-uiasca "oamenii ,sa-si intesifice recrutarea , sa realizeze ca deontologia profesionala este acum mai importanta ca oricand!
|

Wall-Street pe Facebook
Wall-Street pe Twitter
Wall-Street prin RSS