Servicii integrate (internet,tv,telefonie,service)
|
1 mesaj |
As vrea sa supun atentiei voastre o tema interesanta.In conditiile crizei economice actuale ce parere ati avea despre cumulul de servicii oferite de catre o companie? Un ISP care in clipa de fata deja ofera serviciile de internet,tv si telefonie nu ar avea un avantaj in conditiile actuale daca ar adauga la portofoliul de servicii si service-ul echipamentelor de birou de la imprimante ,calculatoare,multifunctionale,faxuri etc? Cred ca ar fi un real avantaj mai ales in conditiile negocierilor de contracte .Voi ce parere aveti?
|
|
Constantin Tudoran 69 mesaje Oras: BUCURESTI |
De la: , la data 2009-03-20 14:20:22 As vrea sa supun atentiei voastre o tema interesanta.In conditiile crizei economice actuale ce parere ati avea despre cumulul de servicii oferite de catre o companie? Un ISP care in clipa de fata deja ofera serviciile de internet,tv si telefonie nu ar avea un avantaj in conditiile actuale daca ar adauga la portofoliul de servicii si service-ul echipamentelor de birou de la imprimante ,calculatoare,multifunctionale,faxuri etc? Cred ca ar fi un real avantaj mai ales in conditiile negocierilor de contracte .Voi ce parere aveti? Pot sa iti spun din experienta ca e o mare tampenie. Lucrez pentru o firma mare. Pot sa iti spun ca daca iti pui toate ouale intr-un cos (adica apelezi la un singur furnizor pentru toate serviciile/ consumabilele) sigur o sa iei tzeapa. Nu stiu de ce in Romania, cu cat un client cumpara mai mult si mai multe e tratat mai naspa. Si in plus, e putin probabil ca de la macelarie sa iti cumperi niste pantofi buni. Macelarul stie sa transeze si sa vanda carne. Pielea o veni ea tot de la porc dar are alt traseu... |

Wall-Street pe Facebook
Wall-Street pe Twitter
Wall-Street prin RSS