Wall-Street
Profil  /  Logout

2 euro donati prin sms la 858 = 4 euro pentru nou-nascutii de la Spitalul Marie Curie
Info
x

info

OK

Nu esti logat
x
Login
E-mail/Username: 
Parola: 

Nu ai cont pe Wall-Street.ro?
Inregistreaza-te GRATUIT
Info
x
info

Cauta job

eJobs

caut angajator-mentor

Forumul Wall-Street Careers Job-uri
Vezi toate mesajele noi

Topicul anterior | Topicul urmator
Raspunde

Trimite prin Y!M

1 mesaj
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 11:15
Citeaza Raspunde

Stimati Domni si Doamne,
Numele meu este Ciprian,sunt din provincie, am 24 de ani, licentiat, cu o experienta vasta ca si domenii (vanzari, management, constructii
si amenajari, agricultura-receptie )
As dori sa ma mut in Bucuresti in speranta unor oportunitati mai mari
, si a unui altfel gen de afaceri, dar necunoscand pe nimeni, apelez la dumneavoastra. Caut pe cineva care sa ma ia sub aripa lui, sa ma sprijine un pic, cu un job si o vorba buna. Vreau sa reusesc in viata
, sa am tot ce vreau; deocamdata am realizat ce mi-am propus, avand in vedere ca ma descurc singur de la inceputul liceului, doar ca vreau sa trec la alt nivel. Sunt in cautare de un model, un mentor, cineva care sa ma indrume si sa ma ajute cu experienta si o vorba buna. Imi plac ideile noi, lipsa de cunoastere fiind combatuta de studiu, ambitie si dorinta de a reusi. Sunt un caracter puternic si sociabil iesind usor in evidenta prin munca si prezenta. Vreau si stiu ca pot mai mult, am o motivare continua sa invat si sa incerc constant tot mai mult.Urmaresc perfectionarea si nu am sa ma las batut niciodata, vreau sa fiu un castigator, un invingator. Am practicat si inca practic diferite sporturi, atat individuale cat si de echipa, sunt atras de literatura si cunoastere, factori ce mi-au cladit personalitatea. Din dorinta de a reusi in viata ma adresez dumneavoastra, fiind atras de lucrurile si ideile deosebite, in speranta ca voi gasi un sprijin si pe cineva care imi va deschide calea. Imi voi dedica ideile, munca si ambitia scopului ce il urmaresc. Am dovedit si vreau sa dovedesc in continuare ca pot si ca sunt un invingator.
Va multumesc pentru timpul acordat

Urmareste topicul 'caut angajator-mentor'
Daca te abonezi la acest topic, vei primi noile mesaje postate in mailul cu noutati din comunitate.

Raspunde | Varianta pentru tiparire a topicului caut angajator-mentor
Mergi la:
Wall-Street SATI
  • Contact   |   Redactie
  • Termeni si conditii
  • Acord de Confidentialitate
  • Publicitate

© 2005 - 2012 InternetCorp SRL Toate drepturile rezervate.

• Sectiuni

• Suplimente

• Resurse

• Comentarii/
  • Galerii
  • Live Text
  • Chestionare
  • CashOut

Social Media

• Wall-Street pe FacebookWall-Street pe Facebook
  • Wall-Street pe TwitterWall-Street pe Twitter
  • Wall-Street rss feedWall-Street prin RSS