ASIGURARI DE SANATATE
|
Anne Hartung 1 mesaj Oras: BUCURESTI |
Buna ziua,
De curand m-am angajat la o firma de asigurari.Sunt curioasa ce perceptie are romanul in fata asigurarilor de sanatate. Astept pareri |
|
Mihaela Feder 1 mesaj Oras: Arad |
o sa fii foarte socata de cit suntem de bulversati de toate asigurarile astea obligatorii iar romanul nu intelege nimic ,nu are incredere in nimic..succes
|
|
Ana-Maria Budusan 1 mesaj |
Romanul are o perceptie negativa asupra a tot ceea ce inseamna asigurare. Ne mai trebuie inca 20 de ani sa iesim de sub infuenta gandirii comuniste. Eu am asigurari private atat de viata cat si de sanatate. In conditiile in care platesc foarte mult la stat pentru niste servicii de care nu beneficiez deoarece mi se cer bani in plic...stim cu totii situatia ...am preferat varianta unei asigurari private de sanatate. Pentru acea asigurare platesc, pe an, jumatate din cat platesc la stat si conditiile sunt net superioare. Nu primesc medicamente gratuite, medicamente de care ,oricum, nu beneficiez nici in spital din diverse motive: nu mai au pe stoc, nu mai au compensat...etc.
Cartea de munca nu mai reprezinta nimic. Daca iti faci o asigurare de viata,una de sanatate si o pensie poti sta linistit. Sper ca nu ai primit prea tarziu raspunsul. Iti va fi foarte greu dar merita incercat. Expune problema asigurarii ca un beneficiu pentru client caci asta e. Tu castigi o data de pe urma lui dar el va avea de castigat de fiecare data cand se foloseste de acel contract. Mult succes in activitate. |

Wall-Street pe Facebook
Wall-Street pe Twitter
Wall-Street prin RSS