Inpozitul Forfetar
|
Nicos Nicu 1 mesaj Oras: Medias |
Nu stiu ce credeti voi dar mie mi-se pare ca ne-am intors pe vremea cand poporul Roman platea bir Turcilor dar acum platim bir conducatorilor nostri am ajuns sa fim tratati ca si robi in tara noastra.Ai nu ai trebue sa platesti.Mai exact eu am o firma pe care de la infintare nu am lucrat deci profit 0 si am fost instintat ca datorez statului o gramada de bani asa fara motiv doar ca cineva s-a gandit ca asa e mai bine.De ce nu imi da statul mie bani? In fiecare luna sa primesc cateva milioane asa degeaba fara sa fac nimic sa merit bani astia. Din punctul meu de vedere impozitul asta este ilegal,daca lucram pe firma si aveam profit da sant deacord sa platesc impozitul pe venit.Sa fi pus si ei un barem de la 100 ron profit se plateste impozit dar asa cu 0 profit sa fi obligat sa dai bani nu mi-se pare corect. DACA AM SUPARAT PE CINEVA IMI CER SCUZE DAR ASTA E PAREREA MEA
|
|
Gheorghe Constantin Voicescu 1 mesaj |
Impozitul forfetar a fost creat discriminatoriu:
1. Sint firme fara profit sicare trebuie sa plateasca din alte surse acest impozit ( ma refer la situatii reale nu la cele care prin inginerii financiare nu au scriptic profit) 2. Firmele care sint in primii ani de functionare, in care, se stie ca sint cheltuielile de deschidere, de logistitica, de marketing agresiv, perioada in care cheltuiesti mult si incasezi putin si totusi trebuie sa plateasca acest BIR 3 Pentru firme cu profit , treptele/ grilele de stabilire impozit sint f f mari Acelasi impozit il plateste si o firma care are cifra de afaceri apropiata de val minima a grilei cit si firma care are cifra de afaceri apropiata de valoarea maxima a grilei Corect ar fi fost sa se impuna o valoare, la care sa se adauge un procent din ce depaseste valoarea respectiva , situatie in care impozitul platit este direct proportional cu cifra de afaceri inregistrata 4 trebuie sa luptam prin orice cale sa schimbam aceasta HG , chiar si prin schimbarea presedintelui tarii, cu influenta mare asupra fostului guvern |

Wall-Street pe Facebook
Wall-Street pe Twitter
Wall-Street prin RSS