Masina de 10.000 de euro
|
Gigel Braicovici 86 mesaje |
BRAVO BOGDAN A FOST TARE ,,,,,,IULIAN EU STIAM DE UNGARIA POATE CU TRECEREA ANILOR MAI GRESESC SI EU , CERT ESTE CA IMI ADUC AMINTE EXACT FAPTUL CA OPEL-ul astra nemtesc era mai prost facut decat cel din fostul spatiu comunist nu stiu daca se mai fabrica in ungaria sau polonia cum zici tu dar stiu ca in rusia se produce acest model acum si sper sa nu ma insel.
|
|
Bogdan Rizea 1 mesaj |
Multi oameni multe pareri!
"Dar tu proprietare" cati ani ai? ai familie? esti singur? esti pescar?amator de iesiri? Toate asta conteaza...oricum ideea mea de baza e simbla FUCK LOGAN! In 5 ani de nu ai grija de el e naspa...in interior ..plastic ieftin Cu masina noua in garantie 3 ani sau 100000 de mii iti mananci nervi cu serviceul PIPERAT cu facturi umflate cu pompa Un VW ,o Toyota , un BMW din 2000 incoace platesti cu placere o piesa cand se strica..daca se strica In 10000 de euro iti iei un Nissan X-Trail dragut pt pescuit, oras. Sau poate iti plac masinile sport...iti iei o Toyota Celica din 2001,20002 Sau un Golf 5...toate masini fiabile. Lasati-ma cu "Golanul " Acum 2 ani puteam sa imi iau cu 13000 o masina noua..dar mi-am luat una sport second cu 60000km Nu am avut nici o problema cu ea,nimic,la lume le este frica de second dar nu e asa O zi buna la toata lumea! |
|
Bogdan Hritac 17 mesaje Oras: Hunedoara |
:-)
Dragi prieteni, tovarasi, colegi... E criza, nu va mai luati masini de 10.000 de euro. Mai bine faceti altceva cu banii aia. Mergeti cu metroul, autobuzul, tramvaiul, terminati cu prostiile. Traim intr-o tara de kko cu drumuri proaste si orice masina v-ati lua, tot in service veti ajunge cu ea. Bugetul e prea mic pentru a se investi ceva in infrastructura. Discutam de cai putere, de situatii ipotetice in care am atinge 200 de km/h pe drumurile romanesti... Poti muri si in fata blocului - se desprinde o bucata de tencuiala si iti pica in cap si poc! Ai trecut pe lumea cealalta :). Ce sens are sa ne luam masina ca sa murim in ea cand sunt modalitati mai simple? Suna a "emo kid message" :))). Dacia, BMW, Oltcit, Daewoo, Mercedes, Audi... Masini. Ce e o masina? O fantana in care in momentul in care ai cumparat-o tre' sa depui cate un banut pentru indeplinirea dorintelor. :-) Si daca nu o misti din fata blocului, tot trebuie sa depui acel banut - impozitul anual. Deci? De ce sa ne luam masini? Mai bine facem altceva cu banii aia... Pe langa asta distrugem si planeta. In cativa ani o sa ramanem fara resurse, distrugem viitorul copiilor nostri... ce sens are sa ne luam masini? Hai sa ne luam biciclete! Facem sport si combatem cel mai mare dusman al omului - colesterolul. :-) 10.000 de euro pentru o masina... Pf... MIT! Cand ma uit in jur si vad ca traim unde traim, imi vine sa ma izbesc cu masina de-un stalp, sa-mi iau banii pe asigurare si sa fug pe-o insula pustie. Zilele trecute m-am intors pe E85 de la Suceava. S-a umplut si acel drum de cratere. Toate sunt praf dupa "iarna grea" prin care am trecut. Asta e, riscul de tara :-) Cred ca la asta s-au referit cei de la Moody's cand ne-au coborat ratingul. Aveti drumuri de rahat, populatia e in scadere, toata lumea fuge in Italia sa violeze octogenarele, iar cei care raman in tara isi cumpara masini puternice, le conduc ca inconstientii si mor. Concluzia - riscul de tara este ridicat! Riscati ca Romania sa ramana goala in urmatorii ani... Asa ca pastrati aia 10.000 de euro, investitii in ceva sigur daca mai exista asa ceva si pregatiti-va bagajele! Emigram in Kongo si ne luam o Tata la 3000 $! O zi buna! Bogdan Hrişac |
|
Cojocar Daniel-Stefan 1 mesaj Oras: BUCURESTI |
De la: Valentin Dona, la data 2008-11-28 19:44:02 Pe un Bentley Azure T. In mod sigur as da 10.000 fara sa clipesc.... Cu siguranta, dar problema e ca de la prima prezentare la service pentru intretinere, si pana la ultima, ai da de fiecare data altui 10.000 eur ceea ce nu te prea incadreaza la acest topic. Fara suparare. Un Posesor mandru de LOGAN |
|
cred ca ai dreptate ati cumperi o masina de 3000euro in kongo sau alta tara iar de restul banilor iti deschizi o afacere sa aiba si negrii productie
|
|
Elena Ciupitu 1 mesaj |
Sunteti niste romani prosti. La 10000 euro toate masinile pe care le-ati insirat sunt proste si fara nici o dotare.....cum sunt romanii....fara bani dar vor masini straine.....mi-e greata si mi-e rusina ca sunt roman. Luati exeplu la germani....care isi cumpara logan si sandero. Bravo lor...asa gandire...de asta au ajus unde au ajuns. Romanii nu au bani sa treaca strada dar isi cumpara vw sau eu stiu ce alte masini cu intretinere scumpa...si se trezesc ca nu mai au bani dupa cateva luni sa isi puna benzina.....mai mare rusunea. S va fie rusine. La 10000 euro..clar si concis o masina romaneasca...logan sandero....
|
|
Toti suntem prosti mai Elena, sau doar... partial? :)
Poate ca ar trebui sa gandesti de doua ori inainte de a scrie si de a jigni pe cineva. O zi buna! De la: Elena Ciupitu, la data 2009-02-23 12:02:18 Sunteti niste romani prosti. La 10000 euro toate masinile pe care le-ati insirat sunt proste si fara nici o dotare.....cum sunt romanii....fara bani dar vor masini straine.....mi-e greata si mi-e rusina ca sunt roman. Luati exeplu la germani....care isi cumpara logan si sandero. Bravo lor...asa gandire...de asta au ajus unde au ajuns. Romanii nu au bani sa treaca strada dar isi cumpara vw sau eu stiu ce alte masini cu intretinere scumpa...si se trezesc ca nu mai au bani dupa cateva luni sa isi puna benzina.....mai mare rusunea. S va fie rusine. La 10000 euro..clar si concis o masina romaneasca...logan sandero.... |
|
Draga BOGDAN HRIAC dai te rog ELENEI prezumtia de nevinovatie si intelegei comentariu ca pe un artificiu al rabufnirii omului cumpatat in fata gunoiului occidental ,problema este mai grava in cazul prietenului nostru tizul tau BOGDAN RIZEA casanova acesta tanar fara ratiune vrea sa atraga simpatia tinerilor domnisoare alegand un model sport , uitand ca ele domnisoarele vor vrea in final un camin si o masina familiara .EEEEEEIIIIIII tineretea asta!!!!!!
|
|
Mihail Constantin Florin Bratasanu 2 mesaje |
wow... esti bun la marketing. imi place anliza ta :)
|
|
Mihail Constantin Florin Bratasanu 2 mesaje |
E bine ca a avut grija sa sublinieze ca suntem si romani, ci nu doar prosti. Nu de alta dar sa nu cumva existe vreun dubiu , Apropo... Elena tie iti plac manelele ?
|
|
Andrei A 1 mesaj Oras: BUCURESTI |
Bai ne-a caisa ,
esti o nulitate in materie de masini lasate de sportul de a da sfaturi pentru ca te contrazici singur |
|
:-)
Recunosc ca nici eu nu sunt fan logan dar pana la "fuck logan" mai e cale lunga. E o masina "corecta". Chiar azi am venit de la BMW unde mi-am lasat masina in service pentru schimbarea parbrizului. Super masini toate, dar cine si-ar permite un BMW nou? M-am uitat la preturi si... recunosc - loganul e foarte ok ca raport pret/calitate. Nu mi-as lua unul, insa e o masina foarte corecta si oferta foarte multe la banii astia... Nu sunt fitos sau sclifosit sau stiu eu cum, dar nu-mi place si trebuie sa-ti si placa masina... Oricum, nu as merge niciodata pana la "fuck logan" pentru ca, cu riscul de a ma repeta, este o masina foarte corecta. Nu e ea limuzina premium, dar pentru banii astia... e super! Bun... Gata baieti! Ma retrag! Cine vrea o masina noua CORECTA sa-si cumpere logan! Cine nu, sa-si caute un SH care sa le satisfaca pretentiile :-). Pana la urma, nu poti sa te c*** in gusturile omului (scuzati expresia). Succes! |
|
Radu-Alexandru Centiu 1 mesaj |
Logan 1.5 dCI ....8.700 euro si e o masina nemaipomenita pentru banii astia ....consuma putin si e mare in comparatie cu alte masini la acelasi pret ....si cu masina noua nu ai probleme 3 ani
|
|
Ca un iubitor de masini diesel consult frecvent piata auto si la pretul de 9700eur cumperi un FIAT PANDA de 1,3 diesel cu AC geamuri servo taxele de detinere al acestui micut cred ca sant aceleasi doar la casco cred ca scapi mai ieftin fiind masina autohtona logan 1,5dci ABS AC geamuri , mai scump cu aprox.800 de eur HYUNDAI ACCENT ofera cred eu o calitate mai buna dar si revizii mai scumpe ,ideia precum ca ati cumperi un OPEL VECTRA 2002-2003 cu mii de kilometrii si trecut incert cu cateva air bag-uri in plus paleste chear si la suma de 7-9mii plus taxe cand te gandesti ca nemtii si francezii cumpara logan si sandero in draci ((((iar nemtii!!!!!!!!!!!????????????????????)))))))))))))))))))) P.S. impozitul, asigurarea ,rovineta se platesc in functie de capacitatea cilindrica si tipul masinii nu de valoarea ei pe piata astfel la o vectra din 2003 RCA-ul este de aprox. 600ron dublu decat la logan .
|

Wall-Street pe Facebook
Wall-Street pe Twitter
Wall-Street prin RSS