Wall-Street
inregistrare  | intra in cont FB

2 euro donati prin sms la 858 = 4 euro pentru nou-nascutii de la Spitalul Marie Curie
Info
x

info

OK

Nu esti logat
x
Login
E-mail/Username: 
Parola: 

Nu ai cont pe Wall-Street.ro?
Inregistreaza-te GRATUIT
Info
x
info

Cauta job

eJobs

RESTANTA imprumut la BANCA

Forumul Wall-Street Finante-Banci

Am uitat parola | Nu am cont!

Intra in contul tau

Topicul anterior | Topicul urmator
Raspunde

Trimite prin Y!M

1 mesaj
Postat pe: 30 Martie 2011, ora 14:13
Citeaza Raspunde

As dori un sfat daca se poate.Am facut un imprumtut la R.B.S. si un card de credit la aceiasi banca.Am achitat toate ratele la timp pana am avut un accident rutier (2009),un deces in familie(2009),un proces ptr imobil(2009),am fost diagnosticat cu ciroza(2008),mi sa micsorat venitul net dela 1500,00 (2008) ron la 907,00(2010) ron datorita iesiri la pensie.Din anul 2009 cand au aparut aceste evenimente,NU am reusit sa mai achit la timp la imprumut ratele lunare 2 luni iar suma de la 3 rate lunara a fost achitata aprox.70 la suta din suma. La card credit sunt la zi cu ratele (cardul este blocat ptr. ca am restanta la imprumut). La sumele restante se aduna si penalizarile de intarzere si neplata .
banca a aprobat o reesalonare a ratei lunare dela cca. 200 euro la 122 euro dupe ce am depus actele doveditoare,dar se poate aplica NUMAI dupa ce achit si restanta de 480 euro. Aceasta suma nu pot sa achit ptr. ca, nu am posibilitate financiara, VA MULTUMESC PENTRU INDRUMARE .

Urmareste topicul 'RESTANTA imprumut la BANCA'
Daca te abonezi la acest topic, vei primi noile mesaje postate in mailul cu noutati din comunitate.

Raspunde | Varianta pentru tiparire a topicului RESTANTA imprumut la BANCA
Mergi la:
Wall-Street SATI
  • Contact   |   Redactie
  • Termeni si conditii
  • Acord de Confidentialitate
  • Publicitate

© 2005 - 2012 InternetCorp SRL Toate drepturile rezervate.

• Sectiuni

• Suplimente

• Resurse

• Comentarii/
  • Galerii
  • Live Text
  • Chestionare
  • CashOut

Social Media

• Wall-Street pe FacebookWall-Street pe Facebook
  • Wall-Street pe TwitterWall-Street pe Twitter
  • Wall-Street rss feedWall-Street prin RSS