Cea de-a sasea generatie BMW Seria 3 Sedan este disponibila in Romania la un pret de pornire de 31.600 euro cu TVA, pentru propulsorul diesel de 116 CP.
Sunt disponibile trei optiuni de personalizare a designului automobilului: Sport Line, Modern Line, Luxury Line.

Noul model este cel mai lung BMW Seria 3 construit vreodata (4624 mm, +93 mm fata de generatia precedenta). Dimensiunile crescute inseamna mai mult spatiu la interior (15 mm mai mult spatiu pentru genunchi in locurile din spate sau o capacitate a portbagajului cu 20 litri mai mare).

Noul BMW Seria 3 este disponibil in sapte versiuni de motorizare, 3 benzina si 4 diesel. Toate propulsoarele dispun de tehnologia TwinPower Turbo.

Toate tehnologiile BMW EfficientDynamics sunt disponibile standard pentru intreaga gama de modele: functia Auto Start-Sport, managementul inteligent al componentelor auxiliare electrice sau recuperarea energiei la franare.

Tot in echiparea standard este comutatorul Driving Experince Control cu modul de functionare ECO PRO. Acesta din urma schimba raspunsul cutiei de viteze si al acceleratiei, precum si modul de functionare a sistemelor electrice de confort pentru o economie de combustibil de pana la 20%.

Noul BMW Seria 3 este disponibil optional cu cutia de viteze automata cu opt trepte.

In total, sase camere video pot echipa noul BMW Seria 3. Folosind display-ul central iDrive de mari dimensiuni, trei dintre acestea ofera imagini complete pentru o parcare facila, doua sunt utilizate pentru iesirea din spatii inguste, cu vizibilitate redusa. Ultima camera video transmite informatiile direct catre un computer care le proceseaza pentru o serie extinsa de functii: avertizare la parasirea benzii de rulare, avertizare de coliziune frontala si tempomat activ cu reglarea vitezei si Speed Limit Info. Acesta din urma ofera informatii cu privire la viteza legala pe tronsonul de drum si depasirea interzisa coreland informatiile din sistemul de navigatie si semnele de circulatie.

BMW ofera si in Romania cea mai extinsa gama de servicii de internet in automobil, toate aceste servicii fiind disponibile si pe noul BMW Seria 3. Este vorba de functii precum Web Radio, Last Mile Navigation, Google Maps Search sau Google Streetview si Facebook sau Twitter.

Cititi si Noua generatie BMW Seria 3 a intrat in productie la Munchen.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri