Style Jukebox, o aplicatie freemium care permite ascultarea muzicii de oriunde si pe orice dispozitiv, lansata de trei romani, a primit o finantare de pana la 200.000 de euro de la LauncHUB, un fond de investitii care acopera in special Europa de Sud si de Est.

Style Jukebox este unul dintre multiplele tinere proiecte prezentate de wall-street.ro in sectiunea Start-Up.

In decembrie 2013 aplicatia avea 80.000 de utilizatori, ajungand in prezent la peste 100.000, jumatate pe Android, restul pe iOS si Windows Phone.

Majoritatea utilizatorilor aplicatiei lansate de romanii Ionut Antiu (foto), Radu Prescura si Gabor Gabriel in toamna lui 2012 provin din SUA, apoi Spania, Mexic, Brazilia, Marea Britanie, Olanda si Bulgaria. Saptamanal sunt ascultate, in cloud, 400.000 de melodii, conform reprezentantilor aplicatiei.

“Profilul power userul sunt persoane care colectioneaza muzica si / sau au sisteme High Fidelity acasa. Style Jukebox e singurul serviciu Cloud care suporta HiFi si am inceput sa ne imbunatatim prezenta pe piata aceasta”.

Investitia de la LauncHUB poate urca pana la 200.000 euro in doua transe.

“Discutiile cu ei (LauncHub – n.r.) au inceput de anul trecut de cand echipa Style Jukebox a fost invitata la un Long Weekend. Ei au urmarit evolutia de atunci si in urma unei intalniri care a avut loc recent la Belgrad au decis sa investeasca”.

Investitia va fi folosita pentru a accelera tot ce tine de dezvoltare si marketing cu scopul de a scala evolutia.

Planurile Style Jukebox dupa primirea investitiei sunt de a se extinde pe platforme noi cu o aplicatie de Mac si una de Web, sa realizeze update-uri majore pe platformele deja existente, sa imbunatateasca prezenta pe piata HiFi si sa realizeze parteneriate noi telecom – in prezent exista unul cu Vivacom Bulgaria.

Tot cu suma aceasta, initiatorii proiectului isi doresc sa treaca la urmatorul nivel al echipei, care va ajunge la sapte oameni, in prezent fiind doi. Antreprenorii doresc sa atraga 250.000 de utilizatori anul acesta.

Cum ti se pare aplicatia lansata de romani? Dar investitia? wall-street.ro te incurajeaza sa comentezi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri