Producatorul austriac de placi din material lemnos EGGER a anuntat echipa de conducere a fabricii pe care o construieste in Radauti, investitie care se va ridica la 210 milioane de euro. Noua echipa de conducere este reprezentata de Mihai Sandru Director Vanzari/Marketing, Ioan Lucian Banciu Director Tehnic si Georgios Natsos Administratie/Director Financiar.

In prezent, intreaga echipa din Radauti este formata din 20 de angajati, numar ce va creste pana la aproximativ 400 de angajati pe parcursul implementarii primei etape de constructie. Constructia va fi realizata de contractanti locali sub supravegherea echipei austriece si a noii echipe de conducere.

In prezent, terenul este pregatit pentru constructie. Au fost indepartati 120.000 mc de pamant si au fost adusi la locatie 250.000 mc de materiale de constructii; se afla in faza de constructie sistemul de canalizare a apelor meteorice cu un calibru de pana la 1,80 m, ca si bazinul pentru apele meteorice cu un volum de 26.000 mc. A inceput de asemenea constructia masinilor si a fundatiei. In urmatoarele doua luni, se vor folosi 50.000 mc de beton si se vor construi 150.000 mp de anexe si 73.000 mp de hale.

Primele comenzi au fost inaintate companiilor ALPINE/PORR Romania si LUPP Romania. Contractantii sunt COMINCO din Frasin/Vatra Dornei si ACI AG din Suceava, care au in prezent 110 muncitori constructori pe santier.

Urmatoarea etapa-cheie in dezvoltarea echipei din Radauti cuprinde recrutarea de personal pentru departamentele de logistica, infrastructura, IT si asigurarea alimentarii necesare cu energie si materii prime pentru fabrica in curs de constructie. Dezvoltarea rapida a proiectului va adauga, fara indoiala, valoare regiunii si va avea un impact puternic nu numai asupra crearii de locuri de munca, ci si asupra intregii comunitati, a spus noul director tehnic, Lucian Banciu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri