Sixt New Kopel, companie care ofera pe plan local servicii de leasing operational si rent-a-car, importator exclusiv al marcii auto chinezesti Chery in Romania, va deschide in prima parte a anului viitor un showroom in Bucuresti pentru acest brand.
New Kopel Group, prin intermediul noii sale divizii, China Car Import SRL, a importat din China primele 24 de masini Chery: M11 Sedan, M11 Hatchback si SUV-ul Tiggo.

Intrebat ce pret vor avea masinile chinezesti pe piata romaneasca, seful New Kopel Group Dudy Perry a spus ca "modele Chery vor avea un pret apropiat de Dacia, dar nu vor fi mai ieftine".

SUV-ul chinezesc Chery Tiggo ar putea deveni in 2011 cel mai puternic concurent pentru Dacia Duster pe piata romaneasca.

Sixt New Kopel, prin compania Union Motors Romania (UMR), a devenit anul acesta dealer al masinilor Suzuki si Opel.

New Kopel Romania are ca obiect principal de activitate, activitati de inchiriere si leasing cu autoturisme si autovehicule rutiere usoare si este prezenta pe piata din Romania incepand cu anul 2005, oferind concomitent servicii de leasing operational si de inchiriere de autovehicule (rent-a-car), iar din anul 2007 ofera si servicii de vanzari de autovehicule second-hand.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri