Cum vor evolua preturile la locuinte in a doua parte a anului?


Un feature editorial adus in premiera in Romania, Wall-Street Q&A, va pune in fata unor intrebari comune adresate mai multor reprezentanti din aceeasi industrie, oferindu-va astfel posibilitatea de a afla, in paralel, parerea fiecaruia dintre acestia privind subiectele prezentate.

8 Cum vor influenta noile conditii de creditare raportul cerere-oferta pe piata locuintelor, in a doua jumatate a anului?

Octav Mihailescu Residential Associate Director, CB Richard Ellis
Cererea pentru apartamentele cu preturi medii va ramane crescuta, dezvoltarea acestui segment al pietei fiind favorizata de accesul la creditele ipotecare si cresterea puterii de cumparare a populatiei.
Razvan Stroescu Manager Residential Brokerage, Coldwell Banker Affilliates of Romania
Noile conditii se evidentiaza prin avans 0% si cresterea gradului de indatorare pana la 70% din venituri. Aceste noi facilitati vor duce la cresterea numarului de persoane care vor putea accesa un credit, deci la o cresterea a cererii. Oferta este inca redusa ceea ce va face ca preturile apartamentelor sa creasca.
Sorin Lacusta Dir. Proiecte Rezidentiale, Regatta
Nu se va inregistra o crestere semnificativa, deoarece sunt necesare perioade de integrare, adaptare, verificare, si mai ales acceptare din partea ambelor parti.
Ilinca Paun Residential Operations Manager, Colliers International
N.A.
preview intrebare
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Setari Cookie-uri