Unde ne angajam in a doua jumatate a anului?


Inca de la inceputul anului, asistam la un adevarat boom pe piata locala de recrutare, tot mai multe companii extinzandu-si reteaua la nivel national, in timp ce un numar important de jucatori straini isi fac simtita prezenta in randul angajatorilor. Specialistii HR, consultati de Wall-Street, estimeaza ca si cea de-a doua jumatate a anului va fi cel putin la fel de dinamica ca si prima. Cele mai cautate sectoare raman, in continuare, cele de Banking, IT, constructii, outsourcing si real-estate.

1 Cum a evoluat in primul semestru al acestui an numarul candidatilor plasati de compania dvs, fata de aceeasi perioada a anului trecut?

Laura Husti Radulet PR Specialist, Lugera & Makler
In primul semestru din 2007, numarul candidatilor plasati prin intermediul Lugera & Makler a crescut cu 40-50%, in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut.
Cristina Pasat Director General, Professional
Compania noastra a inregistrat in ultimii ani un ritm de crestere constant, care s-a reflectat de fiecare data si in numarul de candidati plasati. Anul acesta nu face exceptie, am putea spune chiar ca ritmul de crestere s-a accelerat fata de aceeasi perioada a anului trecut. Pe primul semestru au fost plasati cu 36% mai multi candidati decat in aceeasi perioada a anului trecut.
Madalina Didea Managing Partner, Hart Human Resource Consulting
Anul acesta au fost mai multe plasamente pentru ca si dinamica pietei a fost mult mai energica decat in anii precedenti. Mai ales in anumite domenii de activitate precum cel financiar bancar sau constructii si development imobiliar am asistat la solicitari sporite din partea clientilor.
preview intrebare
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Setari Cookie-uri