Unde ne angajam in a doua jumatate a anului?


Inca de la inceputul anului, asistam la un adevarat boom pe piata locala de recrutare, tot mai multe companii extinzandu-si reteaua la nivel national, in timp ce un numar important de jucatori straini isi fac simtita prezenta in randul angajatorilor. Specialistii HR, consultati de Wall-Street, estimeaza ca si cea de-a doua jumatate a anului va fi cel putin la fel de dinamica ca si prima. Cele mai cautate sectoare raman, in continuare, cele de Banking, IT, constructii, outsourcing si real-estate.

2 Care credeti ca va fi evolutia numarului de candidati plasati de firma dvs. partea a doua a anului?

Laura Husti Radulet PR Specialist, Lugera & Makler
Pana la sfarsitul acestui an estimam ca vom plasa peste 2.000 de candidati, fara a lua in considerare numarul candidatilor plasati prin intermediul serviciului de leasing de personal.
Cristina Pasat Director General, Professional
Consideram ca si in partea a doua a anului ritmul de crestere se va mentine sau se va accelera. Estimam ca pe anul 2007 vom plasa cu pana la 43% mai multe persoane decat in 2006.
Madalina Didea Managing Partner, Hart Human Resource Consulting
Va creste usor fata de primul semestru, cu o crestere mai acentuata in toamna cand si candidatii si companiile sunt mai dornici sa finalizeze discutiile de negociere incepute.
preview intrebare
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Setari Cookie-uri