Cum isi aleg romanii autoturismele


In alegerea unui autoturism, cei mai multi clienti din Romania actioneaza latura rationala, mai putin pe cea emotionala, potrivit reprezentantilor celor mai importanti importatori de pe piata locala chestionati de Wall-Street. Potrivit acestora, clientii se orienteaza in special dupa pret, dotari, in special cele legate de confort, si dupa cat de bine cotat e modelul respectiv.

6 Se ghideaza romanii in alegerea unui anumit model dupa recunoasterea in domeniu a acestuia?

Vlad Popescu Specialist Vanzari, AUDI
Da, acest lucru conteaza foarte mult in alegerea modelului. Romanii au invatat cu timpul ca autoturismul care a obtinut titlul de Masina Anului are un design nou, performante mai bune decat celelalte modele de pe piata si reflecta imaginea proprietarului.
Adrian Panciu Director Vanzari, Skoda
Da este un argument foarte bun de vanzare si de obicei este cunoscut si de catre clienti datorita mediatizarii distinctiei de catre importatori.
Ioana Marinescu Junior Brand Manager, Toyota
Aceste titluri pot influenta intr-o oarecare masura decizia de cumparare, dar cred ca mai mult decat titlurile oficiale influenteaza parerea celor apropiati, a familiei si prietenilor.
Reprezentantii companiei Executiv, Ford
Un astfel de premiu atrage dupa sine un capital de imagine semnificativ, cu siguranta. Daca o astfel de distinctie este completata in mod inteligent de o promovare adecvata si corecta, succesul in vanzari nu va intarsia sa apara.
preview intrebare
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Setari Cookie-uri