Cum isi aleg romanii autoturismele


In alegerea unui autoturism, cei mai multi clienti din Romania actioneaza latura rationala, mai putin pe cea emotionala, potrivit reprezentantilor celor mai importanti importatori de pe piata locala chestionati de Wall-Street. Potrivit acestora, clientii se orienteaza in special dupa pret, dotari, in special cele legate de confort, si dupa cat de bine cotat e modelul respectiv.

8 Cat de exigenti sunt clientii romani in alegerea optionalelor?

Vlad Popescu Specialist Vanzari, AUDI
Sunt destul de exigenti, cautanf in permanenta ofertele speciale si masinile cat mai dotate.
Adrian Panciu Director Vanzari, Skoda
Depinde foarte mult de termenul pe care clientii sunt dispusi sa il accepte pentru o configuratie personalizata. Majoritatea clientilor doresc sa achizitioneze masini cu livrare imediata si din acest motiv nu pun foarte mare accent pe dotarile optionale.
Ioana Marinescu Junior Brand Manager, Toyota
Romanii prefera dotarile optionale de confort, dar si pe cele care se vad: jante, faruri cu Xenon, proiectoare, tapiterie de piele, etc. Romanii manifesta o apetenta tot mai mare pentru noutatile in domeniu si, spre deosebire de restul europenilor, nu se opresc la dotarile minime de confort, ci isi doresc ultimele aparitii.
Reprezentantii companiei Executiv, Ford
Este un subiect ce nu se poate generaliza, fiind strict o alegere personala, care evident difera de la un client la altul.Sunt cazuri in care clientii sunt deosebit de exigenti si cazuri in care dimpotriva.
preview intrebare
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Setari Cookie-uri