Ce inseamna sa fii broker la Bursa?


Cu totii am auzit de brokerii de la Bursa, dar putini stiu ce prespupune acest job si care este activitatea de zi cu zi a acestora. Pentru a afla mai multe lucruri despre aceasta meserie am rugat trei brokeri sa ne raspunda la 10 intrebari standard. Concluzia: un broker este conectat in permanenta la bursa, dar si la mass media, iar acest job presupune in primul rand o pasiune pentru piata de capital.

Un articol de Lucia Maxim

7 Ce compromisuri ati facut pentru aceasta job?

Gabriel Necula Director Adjunct de Operatiuni, Prime Transaction
Orice job necesita compromisuri. In acest domeniu, compromisul facut cred ca se poate rezuma la reducerea timpului liber. E nevoie pentru a performa de a te dedica mult acestui job, de a studia, de a fi tot timpul la curent cu ce se intampla. Atunci incepi sa-ti neglijezi alte activitati pentru ca vrei sa fii cel mai bun broker. Insa nu trebuie exagerat, pentru ca reusita deplina apare in momentul in care ajungi la un echilibru al vietii profesionale si personale.
Andrei Ciubotaru Broker, Vanguard
Deocamdata nu simt ca am facut vreun compromis pentru acest post.
Gabriel Aldea Responsabil Departament Front Office, Intercapital Invest
In momentul angajarii la Intercapital am fost pus in situatia de a opta si pentru un alt job, intr-un alt domeniu, care era mult mai bine platit. Am ales job-ul hobby in locul jobului - money, insa niciodata nu am interpretat-o ca un compromis. In acest sens le recomand tuturor celor care sunt intr-o asemenea situatie sa aleaga cu inima pentru ca banii cu siguranta vor veni ulterior. In plus, vor avea si satisfactii.
preview intrebare
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Setari Cookie-uri