Care au fost marii angajatori in primele luni din 2010?


In primele trei luni din 2010 au avut loc mai degraba angajari ocazionale pe posturi de specialisti si middle manageri. Printre companiile cele mai active la capitolul angajari sunt cele din industria de BPO. Afla mai multe in Q&A-ul propus astazi de jurnalistii Wall-Street.

1 Ce industrie a angajat cel mai mare volum de personal in primul trimestru?

Florin Ochiana HR Operations manager, Lugera & Makler
Pentru munca temporara, am angajat personal pentru retail, productie si logistica. Pe partea de recrutare si selectie am angajat persoane pentru servicii, domeniul financiar-bancar, vanzari si contabilitate.
Mihaela Perianu CEO, AIMS
As vrea sa incep prin a mentiona ca noi nu avem date legate despre ce se intampla la modul general in piata, ci putem spune pe ce posturi si industrii am lucrat in cadrul AIMS. Am avut multe cereri in industria de IT, farmaceutica, FMCG, industrial.

Bogdan Toth Manager General, HR4U
Este impropriu spus ca in T1 s-au facut volume mari de angajari. Mai degraba au fost angajari ocazionale pe posturi de specialisti si middle manageri.

Industria care nu cunoste o stagnare semnificativa este IT&C-ul, urmata de sectoare precum FMCG, automotive, productie componente metalice, finante, banci, distributie, supply chain, etc.
Cornelia Popa HR project manager, Perspective Group
Printre companiile cele mai active la capitolul angajari sunt cele din industria de BPO. Acest lucru este de inteles, deoarece Romania inca reprezinta o foarte buna alternativa pentru externalizarea serviciilor de suport.
preview intrebare
1
2
3
4
5
Setari Cookie-uri