Q&A: Cum schimba redeschiderea magazinului Cocor piata de retail?


Magazinul Cocor se va redeschide sambata, dupa ce a fost inchis timp de doi ani pentru lucrari de renovare si extindere, investitia totala ridicandu-se la 24,5 milioane euro plus TVA. Ce sanse are un centru comercial cu o suprafata de 10.000 mp inchiriabili, amplasat in inima Bucurestiului, sa schimbe piata de retail si ce riscuri implica repozitionarea sa sunt doar cateva dintre intrebarile la care au raspuns specialistii consultati de Wall-Street.

2 Dar pentru proiectele din zona ramase inca pe hartie?

Monica Barbu vicepresedinte si director al diviziei de retail, The Advisers/ Knight Frank.
Polul de atractie creat in zona Unirii isi va exercita influenta nu numai asupra zonei, dar si asupra intregului peisaj de retail bucurestean. Este greu de spus in ce masura poate afecta noile proiecte, deocamdata putem puncta doar efectul pozitiv, care se simte deja pe piata, in randul retailerilor.
Laura Bencze research manager, CB Richard Ellis
Chiar daca au fost anuntate mai multe centre comerciale in zona, cel mai important dintre ele fiind Esplanada, deocamdata nici unul din aceste proiecte nu au o data de finalizare certa. Astfel, nu cred ca ar putea exista vreo competitie pentru Cocor in urmatorii doi ani.
Carmen Ravon consultant in cadrul diviziei de retail, King Sturge
Centrele comerciale aflate in prezent pe hartie vor fi mall-uri si se vor pozitiona diferit pe piata, in cazul in care ele vor mai fi dezvoltate.
preview intrebare
1
2
3
4
5
Setari Cookie-uri