Locul 10 David Backham, un Rolls Royce de peste 400.000 de dolari

David Beckham, binecunoscutul fotbalist britanic, detine un automobil Rolls-Royce Phantom Drophead al carui pret se ridica la 407.000 de dolari. Masina este complet modificata, pentru a se potrivi si mai bine in rolul de de “masina de familie”.

Rolls – Royce Phantom Drophead atinge o viteza maxima de circa 240 de km/h si accelereaza de la 0 – 100 km/h in 5,6 secunde.

Sursa foto: Rolls-Royce

Locul 9 Rapperul Rick Ross, un Maybach de 430.000 de dolari

Rapperul Rick Ross detine, pe langa alte masini, si un Maybach 57 customizat, in valoare de 430.000 de dolari. El chiar si-a numit grupul de cantareti din care face parte Maybach Music Group dupa achizitia masinii si chiar aminteste de numele brandului in piesele sale.

Masina atinge o viteza maxima de 305 km/h si prinde 100 km/h in 4,9 secunde.

Sursa foto: Maybach

Locul 8 Jay Leno si al sau Mercedes SLR McLaren in valoare de jumatate de milion de dolari

Omul de televiziune Jay Leno este cunoscut pentru pasiunea pe care o are pentru masini, insa una dintre ele costa o avere. Este vorba despre un SLR McLaren al carui pret se ridica la 500.000 de euro. Automobilul atinge o viteza maxima de 334 km/h si poate prinde 100 de km/h in numai 3,7 secunde.

Sursa foto: McLaren

Locul 7 Nicolas Cage, un Ferrari de aproape 700.000 de dolari

Aflat in pragul unei crize financiare despre care presa internationala a mai scris, actorul Nicolas Cage detine un bolid Ferrari Enzo F140 V12, productie limitata.

Automobilul costa circa 670.000 de dolari, are o viteza maxima de 350 km/h si atinge “suta” in numai 2,5 secunde.

Sursa foto: Ferrari

Locul 6 Un Porsche de 0,7 mil. dolari detinut de catre Jerry Seinfeld

Actorul Jerry Seinfeld, cunoscut mai ales datorita serialului care i-a purtat numele, detine un Porsche 959 in valoare de 700.000 de dolari.

Modelul a fost realizat in numai 337 de unitati si atinge o viteza maxima de 313 km/h si accelereaza de la 0 – 100 km/h in 4 secunde.

Sursa foto: Porsche

Locul 5 Kanye West, un Lamborghini Aventador de 750.000 de dolari

Rapperul american Kanye West este posesorul unui Lamborghini Aventador in valoare de 750.000 de dolari, automobil care in cursul anului trecut a fost grav sifonat dupa un incident de trafic. Masina atinge o viteza maxima de 349 km/h si are o acceleratie de la 0 – 100 km/h de numai 2,8 secunde.

Sursa foto: Lamborghini

Locul 4 Simon Cowell, un Bugatti Veyron de aproape 2 mil. dolari

Cunoscutul entertainer de origine britanica, producator al unor show-uri de talente foarte cunoscute in Marea Britanie si in SUA, detine un Bugatti Veyron in valoare de 1,7 milioane de dolari. Bolidul prinde o viteza maxima de 408 km/h si atinge o suta de kilometri in numai 2,5 secunde.

Sursa foto: Bugatti

Locul 3 Rapperul Birdman, un Bugatti Veyron de 2 mil. dolari

Bugatti Veyron este si bolidul preferat de catre rapperii americani pentru care sunt dispuisi sa plateasca milioane de dolari. Este si cazul rapperului Birdman, CEO al casei de discuri Cash Money Records, unul dintre cei mai bogati cantareti din lume, care detine un astfel de automobil pentru care a platit nu mai putin de 2 milioane de dolari.

Bugatti Veyronul lui Birdman prinde suta la ora in numai 2,5 secunde si are o viteza maxima de 408 km/h.

Sursa foto: Bugatti

Locul 2 - Rapperii FloRida, Lil Wayne si The Game, fiecare cu cate un Bugatti de peste 2 mil. dolari

Locul 2 - Rapperii FloRida, Lil Wayne si The Game, fiecare cu cate un Bugatti de peste 2 mil. dolari

Rapperii FloRida, Lil Wayne si The Game detin fiecare cate un exemplar al unui astfel de bolid. Lil Wayne, unul dintre cei mai cunoscuti cantaresti de muzica urbana este totodata prima persoana de culoare care a achizitionat o astfel de masina pentru care a platit 2,7 milioane de dolari.

Sursa foto: Bugatti

Locul 1 - Rapperul Jay - Z si cea mai scumpa masina din lume

Locul 1 - Rapperul Jay - Z si cea mai scumpa masina din lume

Rapperul Jay - Z, unul dintre cei mai bogati artisti din lume, are in garajul sau un Maybach Exelero care costa nici mai mult nici mai putin de 8 milioane de dolari, fiind cea mai scumpa masina existenta pe sosele pana in prezent.

Automobilul prinde o viteza maxima de 350 de km/h si pentru a ajunge la 100 km/h are nevoie de 4,44 secunde.

Sursa foto: Maybach