1 / 11

Arnold Schwarzenegger i-ar face praf pe sefii VW

Arnold Schwarzenegger, fostul guvernator al Californiei, a spus pe Facebook ca este "nebun de furie" si ca isi aduce aminte cand a aprobat legea emisiilor ca Volkswagen a vrut sa il dea in judecata [nota: pentru ca o considera prea dura], scrie autoevolution.com.


Mai tarziu, VW l-a chemat la o intalnire, unde Arnold le-a spus "de ce nu faceti masini electrice, iar ei mi-au spus despre dieselul lor "curat", iar eu le-am spus: daca e asa curata puteti sa o beti in fata mea" [nota: probabil Arnold a facut referire la apa pe care o elimina esapamentul].


In incheiere mesajul "Terminatorului" este: "sper ca producatorii de masini sa auda mesajul tare si clar: consumatorii vor masini curate (nepoluante)".


Agentia americana pentru Protectia Mediului (EPA) acuza grupul auto Volkswagen ca a instalat sisteme electronice speciale pe unele autoturisme diesel pentru a evita standardele federale din SUA in materie de emisii, expunand cetateni americani la gaze poluante. Acuzatiile vizeaza 482.000 de autoturisme diesel vandute in Statele Unite incepand din anul 2009.


Sursa foto: RoidRanger / Shutterstock.com

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri