1 / 5

Daniel Kearvell, director general DHL Express Romania


Piata de curierat expres international din Romania va continua sa creasca in 2016, in ciuda provocarilor legate de piata din China. Suntem increzatori ca noul an nu va marca doar cei 25 de ani de existenta a DHL pe piata din Romania, ci si un an de crestere - estimam un procent de crestere de doua cifre fata de 2015.


Cresterea PIB-ului in Romania este una solida in comparatie cu alte tari europene, ceea ce ar trebui sa conduca la o cresterea a cererii de servicii de curierat express international in 2016 si chiar si in anii urmatori. Percepem tot mai mult cererea clientilor nostri de a-si reloca productia din vestul Europei catre Asia sau estul Europei - iar aceasta ar putea sa reprezinte o sursa enorma de crestere pentru Romania si potential pentru atragerea de investitii in tara noastra.


2015 a fost, fara indoiala, un an de success pentru DHL Express Romania, marcat de crestere, cu investitii importante, menite sa aduca imbunatatiri (cum ar fi noul terminal operational deschis in Aeroportului International din Timisoara sau sediul operational extins din Cluj). Cresterea a venit in principal din volumul expedierilor de tip import comparativ cu anii anteriori, in special din Asia Pacific.


DHL este de aproape 25 de ani pe piata din Romania, are 500 de angajati, opereaza cu 3 aeronave, detine o flota de peste 200 de masini si ofera o acoperire de 100% la nivel national, prin aproape 50 de locatii aflate in cele mai importante orase de pe intreg teritoriul tarii.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri