1 / 4

Sistemul common-rail CRS2-18-OHW

Bosch dezvolta in prezent sistemul common-rail CRS2-18-OHW cu o presiune de pana la 1800 bar. Sistemul functioneaza cu un injector nou prevazut cu o supapa electromagnetica pentru egalizarea presiunii, precum si cu un volum suplimentar de carburant la presiunea rampei, integrat in injector.

Spre deosebire de modelele anterioare, sistemul asigura un consum redus de carburant si, in consecinta, un nivel si mai scazut al emisiilor de CO2.

La functionarea de tip Off-Highway, Bosch a luat in considerare cerintele stricte cu privire la durata de viata si compatibilitatea carburantului, dar si conditiile dure de functionare a vehiculelor.

Sistemul este destinat utilajelor agricole si celor de constructii, dar si utilajelor industriale de pana la 130 kW echipate cu motoare de 4 cilindri si de pana la 200 kW, echipate cu motoare de 6 cilindri. De asemenea, sistemul poate fi o solutie eficienta pentru vehiculele comerciale usoare si grele. Modelul CRS2-18-OHW va intra in productia de serie la mijlocul anului 2012.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri