BCR cauta 100 de tineri

BCR cauta 100 de tineriBCR, cea mai mare banca de pe piata locala, desfasoara programul "BCR Local Trainee", in cadrul caruia 100 de tineri pot invata sa faca banking, vreme de un an.

Institutia financiara isi propune sa pregateasca tinerii pentru posturi de front office in sucursalele de retail din Bucuresti, potrivit portalului hipo.ro. Termenul limita de inscriere in program este 6 iunie.

De asemenea, cei care isi doresc sa efectueze un stagiu de practica de trei saptamani, in perioada verii, trebuie sa isi lase CV-ului intr-una dintre unitatile bancii.

“In general, unitatile mari sunt cele care au cel mai mare numar de locuri de practica, asa ca iti recomandam sa incepi cautarea acolo”, arata site-ul BCR.

La inceputul stagiului de practica, studentul va semna un acord prin care se obliga sa pastreze confindentialitatea datelor accesate in timpul pregatirii.

“In urma desfasurarii stagiului de practica de trei saptamani se realizeaza o evaluare a performantei tale. Evaluarea este realizata de un mentor care te va ajuta pe toata durata stagiului”, mai scrie pe pagina de Internet a bancii.

BCR are 15 locuri de munca disponibile, postate in ultima sapte zile, in Bucuresti, Salaj si Brasov.

Romtelecom pune la bataie 25 de stagii de practica

Romtelecom pune la bataie 25 de stagii de practicaRomtelecom, unul dintre cei mai importanti operatori telecom de pe piata, deruleaza in perioada 1 iulie - 1 octombrie un program de internship, iar termenul limita pentru aplicare este 8 iunie.

Candidatii vor putea opta pentru unul dintre cele 25 de stagii de practica, in domenii ca IT, tehnic, economic, juridic si marketing. Tinerii vor alege intre o pregatire de trei sau sase luni, care va fi platita.

Romtelecom a receptionat anul trecut 6.000 de CV-uri pentru cele 50 de locuri de internship pe care le-a pus la bataie. Fiecare candidat care a aplicat pentru un stagiu de internship de trei luni a fost platit cu un salariu net lunar de 600 de lei.

La inceputul programului, aplicantii vor beneficia de un training de inductie si ulterior de un mentor pe toata durata stagiului, care va oferi feed-back pe parcursul implicarii individuale in proiecte.

Compania cauta, in principal, studenti in ani terminali la Electronica si Telecomunicatii, Automatica si Calculatoare, Cibernetica, Drept, Comunicare, Matematica si Informatica, Marketing, Finante Banci sau Jurnalism.

Vodafone se uita dupa viitorii angajati din echipa tehnica si departamentul de marketing

Vodafone se uita dupa viitorii angajati din echipa tehnica si departamentul de marketingVodafone, al doilea operator de pe piata locala de telefonie mobila, va demara la 1 septembrie "Vodafone Internship", un program ce se adreseaza absolventilor si studentilor in ultimul an de facultate sau la master.

Cei interesati pot aplica direct pe site-ul companiei pana pe 15 iunie, iar selectia candidatilor se va incheia pe 1 august. Programul are o durata de 12 luni.

"Cautam tineri entuziasti, talentati, dornici sa experimenteze si sa invete intr-un timp scurt cat mai multe despre industria telecom si brandul Vodafone. Nu cerem experienta practica, nu conteaza daca sunt la primul job in cariera.[..] Ne asteptam ca toti cei ce vor avea rezultate bune in aceste posturi sa ramana in companie si dupa cele 12 luni”, spune Vicky Cookson, Human Resources Director in cadrul Vodafone Romania.

In cadrul programului sunt disponibile sapte posturi in echipa tehnica si in echipa de marketing online: Access Transport Trainee, Core Network Planner Trainee, Radio Frequency Trainee Radio Frequency Traffic and Network Performance Trainee, Web Developer Trainee, Content Developer Trainee si Community Coordinator Trainee.

Fiecare intern va avea alocat un tutore care ii va fi alaturi pe toata perioada programului.

Heineken porneste in septembrie un program de un an

Heineken porneste in septembrie un program de un anProducatorul de bere Heineken organizeaza un program de pregatire de un an, care va incepe in septembrie 2011, iar data finala pana la care se poate aplica este 1 iunie.

Candidatii selectati vor putea lucra pe trei proiecte diferite, in cadrul aceleiasi functii sau pe pozitii diferite. In timpul stagiului, tinerii vor beneficia de indrumarea si de sesiunile de coaching oferite de manageri.

La sfarsitul programului, cei care se vor pregati cu producatorul de bere, vor avea sansa de a obtine un job full-time.

Compania ofera stagii de formare in resurse umane, finante, supply chain si in relatii publice (PR)/marketing.

Heineken cauta tineri absolventi sau cu o experienta de maximum doi ani pe piata fortei de munca, iar una dintre cerintele de baza este cunoasterea foarte buna a limbii engleze.

Ensight atrage tineri vara si toamna

Ensight atrage tineri vara si toamnaCompania de consultanta in management Ensight Management Consulting va tine doua stagii de internship, unul propriu si unul organizat in colaborare cu Academia de Studii Economice (ASE) Bucuresti.

Stagiul de practica se va desfasura in perioada septembrie-octombrie, insa data limita de inscriere a aplicatiilor a fost 15 mai.

Cei care se vor pregati intr-unul din domeniile strategie, operatii, financiar, resurse umane si tehnologie, in domenii ca petrol si gaze, servicii financiare, retail si distributie sau farma, vor si studentii in anii terminali sau masteranzi.

Printre celelalte cerinte pe care au trebuie sa le bifeze absolventii se numara: cunoasterea limbii engleze (o a doua limba straina constituie un avantaj) si abilitati de lucru in MS Office (Word, Excel, PowerPoint).

La inceputul anului, compania a inceput sa implementeze un proiect de 2,63 de milioane de lei, finantat cu bani europeni, la care participa mai multe organizatii, printre care ASE sau BCR.

Pe parcursul perioadei de implementare, peste 100 de studenti si masteranzi la o facultate din domeniul economie si afaceri internationale in cadrul universitatilor partnere (ASE, Universitatea “Ovidius” din Constanta si Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi) vor beneficia de sesiuni de practica in cadrul companiei Ensight Management Consulting.

Studentii incadrati in acest program vor avea un coordonator de practica din universitatea in care sunt inmatriculati si un tutore de practica din companie.

Totodata, compania urmeaza sa faca si in octombrie o selectie a candidatilor pentru o noua sesiune de internship, care va debuta la inceputul anului viitor.

Coca-Cola formeaza studenti in cinci orase

Coca-Cola formeaza studenti in cinci oraseCoca-Cola HBC Romania, care detine pe piata locala fabrici la Iasi, Timisoara, Ploiesti si Vatra Dornei, va primi in aceasta vara 18 studenti la internship, care vor lucra in trei departamente diferite, in cinci orase din tara.

Opt studentii se vor pregati in Bucuresti (field sales, key accounts costumer care, key accounts, marketing, planning, logistica si resurse umane), trei in Timisoara (field sales, productie, mentenanta), trei in Ploiesti (field, productie sales, mentenanta) si cate unul in Iasi (field sales) si in Cluj (field sales).

Toate programele vor fi platite si vor avea o durata de trei luni.


Cei interesati s-au putut inscrie pana pe 30 mai.

Aplicantii pentru un post de intern in resurse umane, de exemplu, trebuie sa fie studenti sau masteranzi in econonomie, psihologie sau sociologie, sa fi dovedit abilitati de lucru in echipa si de comunicare si sa aiba cunostinte bune de operarare ale computerului si de limba engleza.



Metro porneste la 1 iunie selectia candidatilor pentru practica

Metro porneste la 1 iunie selectia candidatilor pentru practicaRetailerul Metro Cash & Carry Romania, cu vanzari anuale de 1,14 milarde de euro, va demara la 1 iunie procesul de selectie pentru programul de internship Metro School of Commerce.

Programul se adreseaza studentilor si absolventilor de facultate si se deruleaza in sediul central al companiei, iar departamentele vizate pentru cooptarea de tineri sunt: management clienti, resurse umane,; logistica si asigurarea calitatii, cumparari produse alimentare si nealimentare, operatiuni teren si livrari, financiar-contabilitate, control financiar si managementul informatiei.

Selectia candidatilor pentru acest stagiu va demara la 1 iunie, urmand ca stagiul propriu-zis sa inceapa in acord cu fiecare candidat ales.

La sfarsitul perioadei de patru luni ale programului, studentii si/ sau absolventii de facultate pot deveni angajati full-time "daca au manifestat interes si implicare".