1 / 7

Cum profita retailul modern de pe urma sarbatorilor

Pentru ca romanii merg la cumparaturi in orice zi din an, cele mai multe dintre marile magazine vor avea program normal si de Ziua Nationala.

"In data de 1 decembrie, in magazine, numarul de angajati va fi acelasi ca intr-o zi normala de munca. Personalul serviciilor suport va sta, insa, acasa in marea lui majoritate. Prin natura activitatii noastre, zilele de sarbatoare legala sunt generatoare de cifra de afaceri si de un aflux important de clienti, asadar prezenta angajatilor la locul de munca este foarte importanta", a declarat pentru Wall-Street.ro Anca Decu, responsabil HR Cora Romania.

Ea a adaugat ca angajatii vor primi un spor la salariu de 100% pentru orele de sarbatoare lucrate si vor beneficia, de asemenea, si de ore libere. Cora are 4.000 de angajati care lucreaza in opt magazine si servicii suport.

Si angajatii lantului de supermarketuri Profi vor fi la dispozitia clientilor in ziua de 1 decembrie.

"Avand in vedere ca suntem magazin cu profil de comert alimentar si comercializam alimente de stricta necesitate, activitatea acestor oameni este foarte importanta; de aceea, echipa a luat masurile ce se impun ca sa fim la dispozitia clientilor si in data de 1, iar angajatii respectivi vor fi remunerati suplimentar", au declarat reprezentantii Profi.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri