Ofera-le program flexibil

Ofera-le program flexibilIti poti recompensa angajatii oferindu-le flexibilitate in privinta orelor de munca.

Puteti incepe cu programe flexibile in zilele de luni si vineri sau poti gasi o cale prin care sa munceasca relaxati intreaga saptamana.

Acest vot de incredere in capacitatea angajatilor de a se auto-administra este o forma foarte buna de motivare a acestora.

Loc de parcare premium

Loc de parcare premiumUn loc de parcare bun oferit unui angajat poate fi o metoda buna de a-l recompensa. Angajatii foarte buni pot primi o astfel de atentie pentru o perioada de o luna sau un trimestru.

Ideal este sa rezervati un loc de parcare strict in acest scop, pe care sa-l rotiti in randul “angajatilor vedeta" din companie.

Apreciaza-le efortul

Apreciaza-le efortulIn contextul actual, tindem sa ne focusam pe rezultatele finale si nu realizam eforturile depuse pentru unele incercari. Cea mai buna cale de a-ti mentine oamenii din echipa angajati in ceea ce fac si sa munceasca pentru a avea succes este le recompensezi efortul.

Incercati sa descoperiti care sunt acei angajati care depun eforturi importate si gasesiti o metoda de a-i recompensa cat mai personalizat.

Da-le posibilitatea sa castige zile libere

Da-le posibilitatea sa castige zile libereRecunoaste si recompenseaza sarcinile bine indeplinite prin oferirea unei scurte perioade, de o zi sau doua de concediu. Poti aranja acest lucru cu biroul de resurse umane din cadrul companiei.

Ulterior, comunica-le angajatilor cum pot sa obtina acest bonus.

Organizeaza o petrecere

Organizeaza o petrecereDaca un grup de angajati sau un department intreg te uimesc prin rezultatele lor, organizeaza o petrecere. Cele mai reusite, respectiv cele in care angajatii simt ca li se recunosc meritele, sunt petrecerile surpriza.

Fa asa incat angajatii sa isi elibereze programul pentru o ora sau doua intr-o dupa-amiaza pentru o sedinta si pune la cale o petrecere. Fara intalniri, clienti si apeluri, angajatii se pot relaxa putin.

Invita-ti angajatii la o masa de pranz

Invita-ti angajatii la o masa de pranzRecompenseaza un department intreg facandu-le cinste cu masa de pranz.

Insarcinati unul dintre angajati sa faca rezervarea.

Astfel de pranzuri linistite sunt cele mai reusite. Ideal este sa le puneti la dispozitie aproximativ doua ore pentru aceasta iesire.

Ofera-le sedinte de masaj sau spa

Ofera-le sedinte de masaj sau spaSarbatoreste finalizarea unui proiect de durata incheiat cu succes prin acordarea de vouchere la masaj sau la spa angajatilor performanti.

Pe langa acestea, le poti oferi si o jumatate de zi libera.

Acopera costul de membru intr-o asociatie profesionala

Acopera costul de membru intr-o asociatie profesionalaPuteti recompensa unii angajati prin acoperirea costului de membru pe un an intr-o asociatie profesionala aleasa de acesta. Costurile anuale pot fi destul de mari, dar pot fi considerate sume investite pentru dezvoltarea angajatilor.

Acest tip de recompensa il multumeste pe angajat, dar poate crea si multe conexiuni in mediul de business.

Multumeste-le cat mai personal

Multumeste-le cat mai personalUn simplu “multumesc” sincer si spus din toata inima poate avea un efect neasteptat.

Fa-ti timp sa chemi in birou pe acel angajat caruia vrei sa ii multumesti sau trimite-i o nota scrisa de mana prin e-mail. Sunt gesturi personale si profunde care ii fac pe angajati sa se simta apreciati.

Ofera-le posibilitatea sa munceasca de acasa

Ofera-le posibilitatea sa munceasca de acasaDaca crezi ca au capacitatea de a munci si de acasa, permite-le angajatilor performanti acest lucru.

Acestia pot evita perioadele lungi petrecute facand naveta, o serie de taxe si chiar stres. Un angajat energic si fericit in pijamale poate fi mai eficient decat cei care vin zilnic la birou.