Senior contabil - minimum 5 ani de experienta

Senior contabil - minimum 5 ani de experientaPentru acest job se cauta persoane licentiate in domeniul economic, iar cunoasterea limbii engleze reprezinta in cele mai multe cazuri un avantaj.

Candidatii trebuie sa aiba o experienta de minimum cinci ani pe o pozitie similara.

Angajatorii din acest sector cauta persoane cu orientare spre detalii si calitati de planificare.


Sursa foto : freedigitalphotos.net


Material realizat pe baza datelor furnizate de site-urile de recrutare BestJobs si Myjob.

Manager controlul calitatii (masini-unelte) - 7 ani de experienta

Manager controlul calitatii (masini-unelte) - 7 ani de experientaPostul este deschis in cadrul unor companii de fabricatie a masinilor unelte si a preselor pentru industria anvelopelor, productia fiind destinata in exclusivitate exportului.

Se cauta inginer mecanic pentru domeniul masini-unelte, cu o experienta intr-o functie similara de minimum 7 ani.

Pe langa aceasta, candidatii trebuie sa cunoasca legislatia privind certificarea produselor si limba engleza la nivel avansat.



Sursa foto : Freedigitalphotos.net

Instalator sanitare si ventilatie - 10 ani de experienta

Instalator sanitare si ventilatie - 10 ani de experientaAngajatorii cauta persoane cu abilitati in executia si repararea instalatiilor sanitare si ventilatie.

Candidatii, carora li se solicita 10 ani de experienta in domeniu, trebuie sa dea dovada de profesionalism si seriozitate.


Sursa foto : flickr.com

Frigotehnist - minimum 10 ani de experienta

Frigotehnist - minimum 10 ani de experientaCandidatii pentru acest post trebuie sa aiba o experienta de minimum 10 ani in domeniul sistemelor de climatizare (aer conditionat).

De cele mai multe ori, persoanele care poseda permis de conducere au avantaj in obtinerea acestui post.


Sursa foto : freedigitalphotos.net

Coordonator transport - 10-20 ani de experienta

Coordonator transport - 10-20 ani de experientaAcest post presupune printre altele identificarea furnizorilor de marfa negocierea conditiilor de transport pentru marfuri si cautarea transportatori.

Se solicita experienta in domeniu pe o perioada cuprinsa intre 10 si 20 ani, studii superioare in domeniul tehnic/economic, iar existenta unui portofoliu de clienti reprezinta un avantaj.


Sursa foto : freedigitalphotos.net



Manager proiect vanzari - 10-20 ani de experienta

Manager proiect vanzari - 10-20 ani de experientaPersoanele care ocupa aceatsa functie au responsabilitati in cresterea vanzarilor si identificarea si abordarea de noi clienti.

In general, se cauta candidati cu pana la 20 de ani de experienta in vanzari de produse, absolventi de facultate si cunoscatori de limba engleza.


Sursa foto : freedigitalphotos.net

Art Director - peste 20 de ani de experienta

Art Director - peste 20 de ani de experientaPersoana incadrata in aceasta functie are ca responsabilitati printre altele colaborarea cu desktop publisher-ul si copywriter-ul pe proiectele de creatie, propunerea si realizarea conceptelor creative si sustinerea proiectelor la client.

Experienta solicitata pentru un post similar poate depasi 20 de ani.

Se cauta in general persoane creative, iar cunostintele de lucru in programe 3D constituie un avantaj.


Sursa foto : freedigitalphotos.net

Arhitect - peste 20 ani de experienta

Arhitect - peste 20 ani de experientaPentru acest post se cauta persoane capabile sa respecte termenele stabilite prin FEP (fisa de elaborare proiect), de catre project manager, cu respectarea calitatii lucrarilor de proiectare aferente sistemului ISO 9001/2001.

Se solicita experienta de peste 20 de ani in domenii precum arhitectura, constructii si amenajari si este necesara cunoasterea programelor Arhichad, Autocad si Bricscad.


Sursa foto : freedigitalphotos.net