Eforturi

EforturiFemeile pe pozitii de top management sunt dispuse sa depuna mai multe eforturi la locul de munca decat barbatii, sustin peste jumatate dintre respondentii la studiu.

Toleranta

TolerantaGenul feminin in functii inalte de conducere are tendinta de a fi mai tolerant la locul de munca.Doar 13,64% dintre respondentii la acest studiu nu sunt de acord cu acest aspect.

Orientarea catre oameni

Orientarea catre oameniFemeile care conduc companii sunt percepute ca persoane cu mai multa orientare catre oameni decat managerii barbati. Peste doua treimi dintre respondentii la acest studiu sustin acest aspect si doar 7,3% sunt in dezacord.

Eficacitate

EficacitateFemeile aflate in functii de conducere dau dovada de eficacitate in ceea ce fac in aceeasi masura ca si barbatii. Aceasta este parerea a 78% dintre cei care au participat la studiu. Mai mult, 8,3% dintre respondenti cred ca ele pot sa faca sarcinile chiar cu mai multa eficacitate decat reprezentantii sexului opus.

Orientare catre sarcinii

Orientare catre sarciniiO buna parte dintre respondentii la studiu sustin ca femeile manager sunt orientate catre sarcini in aceeasi masura ca si barbatii. Doar 7,6% dintre acestia cred ca acestea sunt sub nivelul barbatilor din acest punct de vedere.

Precizie si consecventa decizionala

Precizie si consecventa decizionalaFemeile manager sunt percepute la acelasi nivel ca si barbatii in ceea ce priveste precizia si consecventa in luarea deciziilor la locul de munca.

Deschidere catre inovatie

Deschidere catre inovatieFemeile afla in posturi de conducere sunt percepute ca fiind la fel de deschise catre inovatie la job. Doar 9,8% dintre respondentii la studiu contrazic acest lucru.

Luarea deciziilor

Luarea deciziilorFemeile manager sunt considerate mai lente in luarea deciziilor la locul de munca. Un procent important insa dintre respondentii la studiu (43,2%) cred ca din acest punct de vedere femeile si barbatii actioneaza similar.