Braila - Aurel Simionescu

Braila - Aurel SimionescuAre 57 de ani si a urmat Facultatea de Mecanica in cadrul Universtitatii "Dunarea de Jos" din Galati si are o diploma de inginer TCM (1975 - 1980).

De asemenea, Aurel Simionescu a urmat masteratul in cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative din cadrul Universitatii Bucuresti (1990-1992), avand specializare in stiinte administrative.

El are si doctorat in economie, obtinut in cadrul Academiei Romane, la Institutul National de Cercetari Economice (1996 - 2001).

Vorbeste franceza (bine) si engleza (satisfacator).

Sursa foto: primariabraila.ro


Oradea - Ilie Gavril Bolojan

Oradea - Ilie Gavril BolojanAre 43 de ani si a terminat Liceul de matematica fizica Emanuil Gojdu din Oradea (1983 - 1987). Ulteior, a urmat cursurile Facultatii de Mecanica din Institutul Politehnic Traian Vuia (1988 - 1993) si Facultatea de Matematica din cadrul Universitatii Timisoara (1990-1993)

De asemenea, in 2005, a urmat un curs de specializare ENA in Franta (Formation spécialisée a l'intention des cadres de l'administration préfectorale roumaine) si un program de formare specializata a functiilor prefectorale la Institutul National de Administratie.

In 2006, a absolvit un program de perfectionare in cadrul Institutului National de Administratie - Procesul de descentralizare in administratia publica - Prezent si perspective.


Sursa foto: oradea.ro


Ploiesti - Iulian Badescu

Ploiesti - Iulian BadescuEl are 38 de ani si a absolvit Facultatea de Litere si Stiinte, Profil Economic, in cadrul Universitatii "Petrol-Gaze" din Ploiesti in anul 1997. Badescu are specializare in Contabilitate si Informatica de Gestiune.

Este absolvent de curs postuniversitar in Managementul Afacerilor Interne la Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza", Colegiul de Afaceri Interne.

Sursa foto: contul personal de Facebook

Galati - Marius Stan

Galati - Marius StanMarius Stan are este nascut in anul 1957 si este absolvent al Facultatii de Metalurgie, sectia Prelucrari Metalurgice din cadrul Universitatii Galati, promotia 1983.

El este de profesie inginer metalurg.


Sursa foto: contul personal de Facebook

Brasov - George Scripcariu

Brasov - George ScripcariuPrimarul Brasovului inca din 2004, George Scripcariu, are 46 de ani si a absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii de Vest Timisoara.

Sursa foto: georgescripcaru.ro




Craiova - Olguta Vasilescu

Craiova - Olguta VasilescuNascuta in 1974, Olguta Vasilescu a absolvit Facultatea de Litere si Istorie din Craiova, specializarea romana-italiana, in anul 1997 si Colegiul National de Aparare in 2001.

Ea are un doctorat in sociologie, obtinut la Universitatea din Bucuresti in 2007.

Sursa foto: contul personal de Facebook

Iasi - Gheorghe Nichita

Iasi - Gheorghe NichitaGheorghe Nichita este nascut in anul 1956 si a absolvit Liceul de Cultura generala, nr. 6, Dorohoi in anul 1975.

El a urmat Facultatea de Hidrotehnica, unde a obtinut o diploma de subinginer – Profilul Constructii, specializarea Tehnica Edilitara in cadrul Institutului de Constructii Bucuresti (1976 – 1979).

Este absolvent si al Facultatii de Stiinte Economice din cadrul Universitatii “Al. I. Cuza” Iasi (1982 – 1987), precum si al Facultatii de Hidrotehnica din cadrul Universitatii Tehnice “Gh. Asachi” Iasi (1991 – 1995).


Sursa foto: nichita.ro

Constanta - Radu Mazare

Constanta - Radu MazareNascut in 1968 si primar al Constantei din anul 2000, Radu Mazare a absolvit in anul 1986 Liceul nr. 4, sectia Matematica Fizica din Bucuresti.

In 1991 a terminat cursurile Institutului de Marina Civila Constanta, Specializarea Electromecanica.

Primarul Constantei este de profesie inginer electronist.


Sursa foto: radumazare.ro

Timisoara - Nicolae Robu

Timisoara - Nicolae RobuNascut in 1955, Nicolae Robu a absolvit Institutul Politehnic Traian Vuia din Timisoara, specializarea automatica si calculatoare (1975-1980) si
este masterand al Universitatii Politehnice din Timisoara (1992-1995)

De asemenea, a absolvit cursuri de specialitate in automatica si calculatoare (1980-1985).

Sursa foto: nicolaerobu.ro

Cluj-Napoca - Emil Boc

Cluj-Napoca - Emil BocNascut in anul 1966, fostul prim-ministru al Romaniei, Emil Boc, a absolvit Facultatea de Istorie si Filosofie (1991) si Facultatea de Drept (1995).

El are un doctorat in stiinte politice si filosofie politica la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca (2000) si este de profesie jurist.

Stagii de pregatire si burse in strainatate:
- bursa la Universitatea din Nottingham, Marea Britanie, in domeniul stiintelor socio-psihologice (ianuarie 1992 - iulie 1992);
- visiting scholar la Universitatea din Pittsburgh, SUA (februarie 1994 - iunie 1994);
- visiting scholar la University of Virginia, Charlottesville, SUA (ianuarie - aprilie 1996);
- bursa Tempus la Université Libre de Bruxelles (februarie - martie 1997);
- visiting scholar la Michigan State University, East Lancing (februarie - martie 1998) in cadrul Programului „Michigan Political Leadership "/ "Transylvania Political Leadership Program";
- bursa Tempus la Université Libre de Bruxelles (aprilie - mai 1999).


Bucuresti - Sector 6 - Rares Manescu

Bucuresti - Sector 6 - Rares ManescuNascut in 1969, Manescu este licentiat in management financiar-contabil si in administratie publica.

Manescu a absolvit un Masterat in administratie publica si integrare europeana si un doctorat in economie cu tema “Politici bugetare în dezvoltarea economica romaneasca in perioada post aderare”.

Sursa foto: contul personal de Facebook


Bucuresti - Sector 5 - Marian Vanghelie

Bucuresti - Sector 5 - Marian VanghelieMarian Vanghelie, nascut in anul 1968, a absolvit Liceul “Alexandru Sahia” din Bucuresti in anul 1986 si a promovat examentul de Bacalaureat in anul 2001, la Liceul „Mihail Kogalniceanu” din Snagov, cand era deja primar.

Potrivit biografiei disponibile la inceputul anului pe site-ul personal, Marian Vanghelie era la acea data inscris la Sectiunea Relatii Internationale si Integrare Europeana din cadrul Institutului Diplomatic Roman si masterand in cadrul Universitatii Nationale de Aparare “Carol I”, in stiinte militare: securitate si aparare nationala, conform Libertatea.


Bucuresti - Sector 4 - Cristian Popescu Piedone

Bucuresti - Sector 4 - Cristian Popescu PiedoneS-a nascut in anul 1963 si a absolvit liceul Dimitrie Gusti dn Bucuresti.

El a terminat Facultatea de Managent in Turism din cadul Academiei de Studii Economice si a urmat cursuri de management in administratie publica locala la Munchen.

Sursa foto: contul personal de Facebook

Bucuresti - Sector 3 - Robert Negoita

Bucuresti - Sector 3 - Robert NegoitaNascut in 1972, Robert Negoita a urmat Facultatea de Drept la Universitatea Bioterra (2004-2007) si Facultatea de Economie a Turismului Intern si International din cadrul Universitatii Romano - Americana (2004-2008).

Sursa foto: robertnegoita.ro

Bucuresti - Sector 2 - Neculai Ontanu

Bucuresti - Sector 2 - Neculai OntanuOntanu este nascut in anul 1949 si a absolvit Facultatea de Sociologie si Psihologie.

El a urmat un doctorat in Administratie Publica la Leibniz University din SUA si unul cu tema "Securitate nationala" la Colegiul National de Aparare.

De asemenea, Ontanu este doctor in Stiinte Militare si Informatii - Academia Nationala de Informatii "Mihai Viteazul".

Sursa foto: contul personal de Facebook


Bucuresti - Sectorul 1 - Andrei Chiliman

Bucuresti - Sectorul 1 - Andrei ChilimanEste nascut in 1947 si a urmat liceul Iulia Hasdeu din Bucuresti.

In 1970, a absolvit Facultatea de Automatica, la Institutul Politehnic Bucuresti. Este de profesie inginer automatist.

Sursa foto: contul personal de Facebook

Bucuresti - Sorin Oprescu

Bucuresti - Sorin OprescuSorin Oprescu, castigatorul unui nou mandat la conducerea Primariei Capitalei, este nascut in anul 1951, in Bucuresti.

El este absolvent al Facultatii de Medicina Generala sin Bucuresti (1976).


Sursa foto: contul personal de Facebook