Republica Moldova

Republica MoldovaPentru Republica Moldova se cauta in Romania candidati pentru postul de asistent manager cu un salariu intre 500 euro si 1.000 euro.

Locul de munca este full time, iar intre responsabilitati se numara organizarea mapei de lucru a directorului de export si participarea in mod direct la intalnirile externe ale acestuia, potrivit eJobs.ro.

Sursa cover photo: dprp.gov.ro
Sursa foto: freedigitalphos.net

Ucraina

UcrainaPentru Ucraina se cauta candidati care sa lucreze pe postul de reprezentant vanzari, pentru care pe langa salariu se ofera un buget de cazare, carburant, corespondenta, potrivit Tjobs.ro.

De asemenea, se ofera comision in funCtie de vanzari, autoturism, laptop, telefon de serviciu si training pentru produse.


Sursa foto: freedigitalphotos.net

Bulgaria

BulgariaPentru Bulgaria se cauta in general experti in domeniul IT, printre care XML/XSL expert sau EDI developers, joburi pentru care se ofera pana la 1.200 de euro pe luna, potrivit Tjobs.ro.

Sursa foto: freedigitalphotos.net

Serbia

SerbiaSi angajatorii din Serbia se uita in Romania in special dupa specialistii in domeniul IT, unul dintre joburile in care acestia angajeaza este cel de PhD Automatic Control.

Jobul este full time si se ofera un salariu de pana la 3.000 de euro.

Sursa foto: freedigitalphotos.net

Ungaria

UngariaAngajatorii din Ungaria recruteaza soferi de tir profesionisti, carora le ofera pana 1.250 euro, transport platit si asigurare, potrivit Tjobs.ro.

Tot pentru Ungaria se cauta prezentator TV, vorbitor fluent de limba franceza, care sa fie dispus sa se mute in Budapesta, potrivit eJobs.ro.


Sursa foto: freedigitalphotos.net