1 / 6

Proffesional: Un domeniu care va creste - coordonarea de proiecte

"Pe ansamblu, nu putem prevedea ca numarul angajarilor pentru 2013 va creste semnificativ, insa procesul de atragere a resurselor umane de catre angajatori trece prin transformari interne, cerintele acestora s-au schimbat si modul de evaluare a candidatilor s-a schimbat de asemenea. Au existat si vor continua sa apara si anul acesta transformari in interiorul sectoarelor de activitate, nu atat ca numar de candidati atrasi cat ca si tipologie a acestora", a declarat pentru Wall-Street.ro Cristina Pasat (foto), director general in cadrul agentiei de recrutare Professional. .

Ea a adaugat ca in ultima perioada au aparut cereri pentru experiente profesionale extrem de nisate si probabil acest trend se va mentine.

"Unul din domeniile care a atras in continuare candidati a ramas IT-ul, insa cu modificari de structura fata de anii trecuti. De asemenea, sectorul comunicatiilor a atras mai putini candidati ca in anii trecuti si probabil acest trend se va mentine. Un sector care s-a mentinut constant si a fost relativ neafectat de criza economica a fost cel Financiar-Contabil, in acest sector au fost atrasi in permanenta candidati si probabil ca nici anul acesta nu se va modifica substantial acest fapt. Domeniul vanzarilor se mentine, de asemenea, constant, crescand accentul pe rezultate in evaluarea performantei. Un domeniu care a crescut in ultimul an si probabil se va mentine si in anul acesta este cel al coordonarii de proiecte de diverse tipuri, de obicei pe durate determinate".

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri