Asistenti medicali generalisti - neerlandeza

Asistenti medicali generalisti - neerlandezaPostul este disponibil pentru pentru asistenti medicali generalisti dispusi sa lucreze in Belgia pe regiunea wallona si flamanda.

Angajatorul asigura printre altele echivalarea studiilor si cursuri de limba franceza/neerlandeza, potrivit site-ului de recrutare Tjobs.ro.

Salariu: 1.400 - 2.000 euro.

Sursa foto: freedigiralphotos.net


Animatori centre de vacanta in Grecia si Cipru - greaca

Animatori centre de vacanta in Grecia si Cipru - greacaSe cauta animatori centre de vacanta si entertaineri, care sa participe impreuna cu turistii din hoteluri la diferite activitati distractive sau la organizarea unor jocuri.

Se asigura un salariu de pana la 750 euro pe luna, masa si cazare gratuite si bonusuri, potrivit MyJob.

Sursa foto: freedigitalphotos.net

Consilier relatii clienti - maghiara

Consilier relatii clienti - maghiaraSe cauta persoane tinere, dinamice, pentru departamenele telebanking si telesales ale Raiffeisen Bank Romania, potrivit site-ului de recrutare eJobs.ro.

Candidatii trebuie sa aiba cunostinte de operare PC, abilitati de comunicare si relationare, iar cunostintele in materie de limbi straine, printre care si maghiara, reprezinta un avantaj.

Salariul nu este specificat.

Sursa foto: freedigitalphotos.net

Reprezentanti servicii cu clientii - rusa

Reprezentanti servicii cu clientii - rusaSe cauta candidati cu abilitati de comunicare orala si scrisa, cunoscatori de limba rusa la nivel avansat. De asemenea, ei trebuie sa aiba abilitati bune de operare PC si viteza de tehnoredactare, potrivit BestJobs.

Printre responsabilitati se numara preluarea si efectuarea apelurilor de la/catre clienti si prelucrarea email-urilor primite de la clienti.

Salariul nu este specificat.

Sursa foto: freedigitalphotos.net

Consilier juridic - poloneza

Consilier juridic - polonezaSe cauta persoane cu experienta anterioara in domeniul legislativ si cu expertiza in outsourcing/IT pentru o functie de consilier juridic in cadrul companiei XL Xerox, parte din grupul Xerox, potrivit BestJobs.

Printre atributii se numara acordarea de suport managementului la incheierea de contracte, iar limba cunoasterea limbii poloneze reprezinta un avantaj.

Sursa foto: freedigitalphotos.net

Translatori - bulgara

Translatori - bulgaraSe cauta translatori cunoscatori de mai multe limbi straine, printre care si bulgara. Candidatii trebuie sa aiba studii de specialitate (limbi straine) sau sa apartina unei minoritati nationale. Limba romana este optionala in conditiile unei bune intelegeri a limbii engleze, potrivit MyJob.

Salariul nu este specificat.

Sursa foto: freedigitalphotos.net

Asistent manager - germana

Asistent manager - germanaSe cauta candidati cu experienta pe un post similar si cunostinte de contabilitate, potrivit eJobs.

Printre responsablitatile postului se numara asistarea directorului general in probleme de comunicare, documentare si coordonare interna.

Salariul nu este specificat.

Sursa foto: freedigitalphotos.net

Specialist finante si contabilitate - finlandeza

Specialist finante si contabilitate - finlandezaSe cauta specialisti cu experienta anterioara in domeniile finante si contabilitate sau cu studii economice, potrivit BestJobs.

Compania nu specifica salariul, insa arata ca ofera printre altele training si coaching persoanei recrutate.

Sursa foto: freedigitalphotos.net
Sursa foto: Freedigitalphotos.net