Oracle

OracleNumar de locuri de munca disponibile: 3.868 posturi.

Compania angajeaza zonele de cloud computing si un centru hardware.

Dell

DellNumar de posturi disponibile: 3.382 pozitii;

Compania incearca sa se transforme dintr-un producator de PC-uri intr-o companie completa de IT, care sa fie in competitie cu IBM sau HP. Dell angajeaza pe multe posturi, de la consultanti la experti in stocare de date.


Amazon

AmazonNumar pozitii deschise: 2.911 job-uri.

Amazon este o companie foarte mare, cu activitate pe diferite linii de business, de la retail online, la fabricarea de dispozitive Kindle si cloud computing. Compania angajeaza pe diferite niveluri, pana la oameni de stiinta.


Microsoft

MicrosoftNumar pozitii deschise: 2.807 job-uri;

Compania Microsoft trece prin puternice transformari in prezent, iar pentru aceastra cauta talente, atat pentru sistemele de operare, cat si pentru cloud computing.

IBM

IBMNumar de pozitii deschise: 2.604 job-uri;

Forta de munca a furnizorului de servicii IT, cu cea mai lunga traditie in domeniu, trece in prezent printr-o transformare importanta, in contexul in care compania se extinde in zone precum cloud computing si retele inteligente, pentru a face fata concurentei.

Hewlett Packard

Hewlett PackardNumar de pozitii deschise: 2.233 de locuri de munca.

Gigantul HP trece in prezent printr-un proces amplu de concedieri, ce include 29.000 de angajati, insa in acelasi timp si angajeaza. Compania cauta oameni pentru ariile noi de activitate, precum dezvoltarea de software si cloud computing.


Sursa foto: Freedigitalphotos.net