Bucuresti si judetul Ilfov

Bucuresti si judetul IlfovAplicantii din Bucuresti si judetul Ilfov au preferat, in luna februarie, ofertele de munca din Marea Britanie, Germania, Franta, Italia si pe vase de croaziera. Si alte tari au fost preferate, dar intr-o masura mai mica: Grecia a primit 5,72 % din numarul total de aplicari, iar Noua Zeelanda 2,27 %.

Acestia au preferat ofertele de munca ale departamentelor „Hoteluri / Turism”, „Constructii / Amenajari”, „Agricultura / Silvicultura / Zootehnie”, „ Restaurant / Catering” si „Vase de Croaziera”.

Muntenia si Dobrogea

Muntenia si DobrogeaAplicantii din Muntenia si Dobrogea au preferat, in luna februarie, ofertele de munca din Marea Britanie, Franta, Italia, Germania si Grecia, distributia numarului de aplicari fiind explicata in imaginea de mai jos. Si alte tari au fost preferate, dar intr-o masura mai mica: Olanda a primit 2,01 % din numarul total de aplicari, iar Irlanda 1,38 %.

Acestia au preferat ofertele de munca ale departamentelor „Constructii / Amenajari”, „Hoteluri / Turism”, „Agricultura / Silvicultura / Zootehnie”, „Restaurant / Catering” si „Ingrijire batrani / Asistenta sociala”.

Ardeal si Banat

Ardeal si BanatAplicantii din Ardeal si Banat au preferat, in luna februarie, ofertele de munca din Marea Britanie, Germania, Franta, Italia si Grecia. Si alte tari au fost preferate, dar intr-o masura mai mica: Suedia a primit 3,58% din numarul total de aplicari, iar Elvetia 1,83%.

Ardelenii si banatenii au preferat ofertele de munca ale departamentelor „Hoteluri / Turism”, „Agricultura / Silvicultura / Zootehnie”, „Constructii / Amenajari”, „Restaurant / Catering” si „Ingrijire batrani / Asistenta sociala”.

Moldova

MoldovaAplicantii din Moldova au preferat, in luna februarie, ofertele de munca din Marea Britanie, Italia, Germania, Franta si Suedia. Si alte tari au fost preferate, dar intr-o masura mai mica: Grecia a primit 4% din numarul total de aplicari, iar Belgia 2,03%.

Cei din Moldova au preferat ofertele de munca ale departamentelor „Constructii / Amenajari”, „Hoteluri / Turism”, „Agricultura / Silvicultura / Zootehnie”, „Restaurant / Catering” si „Ingrijire batrani / Asistenta sociala”.

Sursa foto: Freedigitalphotos.net