Profi

ProfiPostul de sef de magazin in cadrul retailerului Profi a primit peste 9.500 de CV-uri, respectiv 4.000 de aplicari.

Profi detine peste 160 de unitati in intreaga tara.

ING Asigurari de Viata

ING Asigurari de ViataCompania ING Asigurari de Viata are deschis un post de consultant asigurari de viata pentru care pana in prezent au aplicat peste 5.800 de candidati.

Postul nu mai este disponibil.

Alte joburi deschise aici.

Romstal

RomstalPentru un job de inginer vanzari (teren) in cadrul companiei de productie si distributie de produse sanitare, termice si electrice, au aplicat peste 5.200 de persoane.

Jobul nu mai este activ.

Alte joburi ale companiei aici.

Metro Cash & Carry

Metro Cash & CarryUn post de casiera pe o perioada determinata in cadrul companiei de retail Metro Cash & Carry a primit peste 4.800 de CV-uri.

Decathlon Romania

Decathlon RomaniaPentru posturile de asistent de raion sportiv si manager de departament compania a primit peste 4.500 de CV-uri.

Jobul nu mai este disponibil.

Alte posturi deschise in cadrul companiei aici.

Parfumerie Douglas

Parfumerie DouglasPentru postul de director de manazin in mai multe orase in cadrul retailerului de parfumerie si produse cosmetice Douglas s-au inscris peste 3.500 de candidati.

Germanos

GermanosPosturi de retail sales trainee deschise pentru mai multe magazine Germanos au atras in total circa 2.900 de aplicanti.

Jobul nu mai este disponibil.

Alte posturi deschise aici.

Trenkwalder

TrenkwalderUn job de operator de date pentru o perioada de o luna de zile lansat de compania de recrutare Trenkwalder a atras peste 2.800 de CV-uri.

Jobul nu mai este disponibil.

Alte posturi deschise aici.

BSB Fashion

BSB FashionBSB Fashion Romania, filiala a retailerului grec de imbracaminte cu acelasi nume, a deschis posturi de casieri si lucrator comercial, anunturi care au atras peste 2.500 de candidati.



Takko

TakkoPostul de lucrator comercial la retailerul de imbracaminte Takko a strans peste 2.500 de CV-uri.