Liviu Stoleru a fost numit Presedinte al CA in cadrul Cemacon

Liviu Stoleru a fost numit Presedinte al CA in cadrul CemaconLiviu Stoleru (foto), directorul general al Cemacon SA (CEON), unul dintre cei mai importanti producatori de blocuri ceramice din Romania a fost ales presedinte al Consiliului de Administratie al companiei, in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor din data de 29 aprilie 2013.

In acest fel, Stoleru va indeplini un dublu rol, in calitatea sa de director general si presedinte CA.

Aceasta numire reprezinta pentru Cemacon o "punte" suplimentara intre actionariat si conducerea executiva.


Schimbari in managementul Allianz-Tiriac Asigurari

Schimbari in managementul Allianz-Tiriac AsigurariAllianz-Tiriac Asigurari i-a numit pe Cristian Ionescu in functia de director operatiuni (Chief Operations Officer - COO) si pe Liliana Stefenel in calitate de director economic financiar (Chief Financial Officer – CFO), incepand cu 1 mai anul curent.

Cristian Ionescu va avea atributii de coordonare a ariilor operationale ale companiei, respectiv diviziile daune, tehnologia informatiei (IT) si operatiunile de tip back-office privind managementul politelor si al intermediarilor, in timp ce Liliana Stefenel va coordona structurile de contabilitate, control financiar, investitii si managementul riscului.

Cu o experienta de 15 ani in asigurari, Cristian Ionescu lucreaza in cadrul Allianz-Tiriac din anul 2001. Timp de mai mult de 10 ani, pana in anul 2011, Ionescu a condus Divizia Control Financiar, pentru ca, in intervalul 2011-2013 sa ocupe functia de director economic financiar (CFO).

Citeste articolul aici.

Omer Tetik, director general la Banca Transilvania.

Omer Tetik, director general la Banca Transilvania.Actualul presedinte al Credit Europe Bank Romania, Omer Tetik, a fost numit director general al Bancii Transilvania (TLV), post vacant de mai mult de un an, dupa plecarea lui Robert Rekkers.

Omer Tetik face parte din conducerea executiva a Credit Europe Bank din 2000, unde a debutat ca sef al Diviziei Trezorerie si Institutii Financiare, iar mai apoi a coordonat mai multe departamente inclusiv cele de retail banking, retea si carduri.

In varsta de 40 de ani, Tetik a absolvit in 1996 Facultatea de Economie, specializarea econometri


Skanska are doi noi sefi in Romania, pentru dezvoltare si constructii

Skanska are doi noi sefi in Romania, pentru dezvoltare si constructiiActivitatea Skanska in Romania va fi condusa de Marcin Lapinski, care a preluat functia de presedinte al Skanska Property, pozitie ocupata anterior de Andreas Lindelof si de Richard Burleigh, numit presedinte al Skanska Constructii Romania.

In calitate de presedinte al Skanska Property Romania, Lapinski va conduce activitatile de dezvoltare comerciala ale grupului pe piata romaneasca. In acelasi timp, Burleigh, in calitate de presedinte al Skanska Constructii Romania, va gestiona operatiunile de constructii ale grupului.

Lapinski lucreaza in grupul Skanska din 2006, unde a detinut pozitii de conducere in cadrul departamentului de inchirieri si ulterior a coordonat operatiunile regionale din Polonia.