Xerox

XeroxXerox are cateva pozitii libere pentru care cauta studenti sau tineri absolventi, pe langa clasicele job-uri de relatii cu clientii. Astfel, compania are libera o pozitie de administrative senior clerk, dar si o pozitie de system consultant analyst, la aceasta din urma insa este necesar minim 1 an de experienta.


OC Prod

OC ProdCompania de HR OC Prod a scos de asemenea la bataie cateva joburi pentru studenti si absolventi in cadrului targului virtual de job-uri Hipo.ro.

Compania cauta pentru angajatorii pe care ii reprezinta specialistii in software development cu minim 1 an experienta. De asemenea la 1 an experienta minim, compania cauta si testeri/custumer support engineer.

Si cei fara experienta au o sansa, existand joburi pentru ei ca pilot dezvoltare mecanica sau inginer electronica in industria automotive.

Libra Bank

Libra BankLibra Bank are libere cateva pozitii de consilier financiar bancar in Pantelimon si Timisoara, dar compania deruleaza vara aceasta si un program de manager trainee, care se poate incheia cu un post de relantionship manager.

Banca cauta si un consilier juridic, insa pentru aceasta pozitie cere experienta 1-5 ani.


GDF Suez

GDF SuezDistrigaz Sud Retele cauta absolventi pentru un program de trainee, pentru proiecte specifice in domeniul gazelor naturale, dar si in zona de vanzari si in cea a gazelor naturale/centralelor termice.


Deloitte

DeloitteDeloitte a scos de asemenea la bataie cateva pozitii pentru studenti si tineri absolventi. Compania cauta pentru departamentul de tax tineri absolventi sau studenti si are si pozitii pe Payroll consultant-BPO, unde cauta oameni cu minimum 1 an experienta.


Ro Planet

Ro PlanetRo Planet angajeaza in Cluj Napoca un team leader cu minim 1 an experienta, dar are si pozitii libere pentru absolventi sau studenti care nu au mai lucrat pana acum pe zona de Java/Documentum Developer.

Freescale

FreescaleFreescale cauta absolventi sau studenti pentru pozitii ca software engineer sau software developer.

Brainspotting

BrainspottingCompania Brainspotting cauta pentru companiile pe care le reprezinta mai multi studenti sau absolventi in cadrul targului de joburi online.

Spre exemplu, pentru Vodafone cauta un back office engineer cu minim 1 an experienta, dar are si pozitii pentru tineri fara experienta ca Java junior software engineer.


IBM

IBMIBM are de asemenea un program de internship platit, de 3 luni, dupa care, compania mentioneaza ca poate face si oferte de angajare full time. Compania cauta absolventi ale unor facultati ca informatica sau matematica.

La targul virtual de job-uri mai isi prezinta oferta si Mondelez, Zentiva sau Penny Market.


Romtelecom

RomtelecomDesi nu este prezent in targul online, Romtelecom are mai multe programe de trainee in aceasta vara printre care analist programator trainee in departamentul de operatiuni & inginerie sau inginer trainee in departamentul planificare si acces.