Sofer autoturisme

Sofer autoturismePeste 1.620 de persoane au fost angajate in primele sase luni din acest an pe postul de sofer autoturisme si camionete.

Muncitor necalificat la intretinere drumuri

Muncitor necalificat la intretinere drumuriPe functia de muncitor necalificat la intretinere drumuri, sosele, poduri si baraje au fost angajate 2.327 persoane.

Lucrator comercial

Lucrator comercialUn numar de 3.136 de pozitii de lucrator comercial au fost ocupate in primele sase luni ale anului.

Muncitor necalificat la asamblarea si montarea pieselor

Muncitor necalificat la asamblarea si montarea pieselorNumarul pozitiilor de muncitor necalificat la asamblarea si montarea pieselor ocupate in 2013 a urcat la 4.298.

Manipulant marfuri

Manipulant marfuriPe pozitia de manipulant marfuri au fost angajate 4.326 de persoane in primele sase luni ale anului.

Muncitor necalificat la asamblarea produselor solide/semisolide

Muncitor necalificat la asamblarea produselor solide/semisolideUn numar de 4.917 persoane au fost angajate in primele sase luni ale anului pe pozitia de muncitor necalificat la asamblarea produselor solide si semisolide.

Vanzator

VanzatorDe la inceputul anului, peste 5.900 de persoane si-au gasit un loc de munca pe pozitia de vanzator.

Sofer autocamion/masina de mare tonaj

Sofer autocamion/masina de mare tonajAngajatorii romani au plasat pe aceasta pozitie 6.223 de persoane in prima parte a anului.

Muncitor necalificat in industria confectiilor

Muncitor necalificat in industria confectiilorPe aceasta functie au fost angajate in prima jumatate a anului 7.097 de persoane.

Muncitor necalificat la demolarea cladirilor

Muncitor necalificat la demolarea cladirilorPeste 7.200 de persoane au fost angajate in primele sase luni ale anului pe pozitia de muncitor necalificat la demolarea cladirilor, placi mozaic, faianta, gresie si parchet.