Animator n hotel de 5 stele n Corfu

Salariul oferit este cuprins intre 1.000 si 1.500 de euro lunar, cazarea si masa fiind incluse.

Cerintele postului: experienta de doi ani in domeniu si cunostinte bune de limba engleza, potrivit site-ului de recrutare TJobs.

Muncitori in agricultura

Muncitori in agriculturaJoburile in agricultura reprezinta o optiune pentru multi romani.

Tarile precum Franta, Germania, Italia, Spania si Danemarca ofera cetatenilor romani locuri de munca pe piata agriculturii cu salarii pornind de la 600 euro pana la 1.800 euro. Salariile depind in functie de tara si gradul de calificare al muncitorilor. Printre cei mai buni platitori se afla Franta si Germania, potrivit companiei de recrutare Lugera.

Montatori panouri solare in Germania

Montatori panouri solare in Germania

Salariul oferit
este cuprins intre 1.500 si 1.600 de euro, lunar, cazarea, masa si transportul fiind incluse.

Personal pentru vase de croaziera

Personal pentru vase de croazieraIn aceasta oferta pentru barmani si ospatari pe vase de croaziera de lux, salariul oferit este cuprins intre 1.000 si 2.000 de euro, lunar.

Cerintele postului: experienta in domeniu, limba germana la nivel bun, fluent si limba engleza la nivel mediu, conversational.


Bucatar in Anglia

Bucatar in AngliaDomeniul hotelier reprezinta peste 40% din oferta de joburi deschise, potrivit datelor Lugera.

Salariile depind de tara si tipul de activitate. In Anglia, salariul unui bucatar, receptioner sau barman incepe de la 1.000 de lire sterline si poate ajunge la 2.000 de lire sterline (2.300 euro), in functie de numarul de ore lucrate sau calificare.

Zidari Klinker in Germania

Zidari Klinker in GermaniaSalariul oferit este cuprins intre 1.500 si 2.500 de euro, lunar.

Cerintele postului: experienta in executarea zidariei aparente in strainatate (a lucrului cu macara), dexteritate, stil de lucru organizat, disponibilitate la lucru in conditii de stres, adaptabilitate, atentie la detalii, corectitudine, viziune spatiala. Constituie un avantaj cunoasterea unei limbi straine.


Fierari pe santiere din Germania

Fierari pe santiere din GermaniaSalariul oferit este cuprins intre 1.800 si 2.500 de euro lunar.

Cerintele postului: experienta de lucru pe santierele germane, minim 1 an, punctualitate, stil de lucru organizat; disponibilitate la lucru in conditii de stres, adaptabilitate, atentie la detalii, corectitudine.

Constituie avantaje: citire plan/schita, cunoasterea unei limbi straine.