Designer vestimentar

Designer vestimentar

Pentru acest loc de munca se cauta persoane creative, ambitioase si pasionate de ceea ce inseamna designul vestimentar. De asemenea, canditatii trebuie sa aiba studii de specialitate si experienta in industria modei.

Intre responsabilitati se numara dezvoltarea si pregatirea de noi colectii, documentarea cu privire la ultimele trenduri in moda, precum si crearea de modele noi si schite.

Profesor de chitara

Profesor de chitara

Pentru pozitia de profesor de chitara se cauta absolvent de Conservator, persoana cu rabdare si care poate sa dea dovada de tenacitate in lucrul cu copiii si nu numai.

Pictor

Pictor

Se cauta artist plastic - pictor pentru o companie de vanzare online de tablouri pictate manual.

Intre cerintele postului se numara cunostinte tehnice de baza a picturii, experienta in domeniul artistic, simt estetic dezvoltat si pasiune.

Candidatii trebuie sa poate realiza tablouri pe panza cu culori acrilice.

Designer automotive

Designer automotive

"Nu conteaza diploma de finalizare a cursurilor sau de calificare, conteaza pasiunea pentru domeniul auto, imaginatia, atentia la detalii, buna operare PC si, in mod special, abilitati de lucru pe 3D Max la nivel avansat", asa suna anuntul de angajare pentru postul de Designer 3D Max- automotive.

Se acorda salariul net de 1.000 euro, cazare asigurata pentru cei din provincie si bonusuri de performanta.

Arhitect

Arhitect

Se cauta arhitecti cu experienta pentru realizarea de propuneri in functie de documentatiile primite in cadrul proiectelor, detaliere ridicata pentru simularile 3d su realizarea de randari fotorealiste pentru proiectele primite.

Salariu motivant compus din parte fixa si parte variabila (in functie de incadrarea in termene si performanta)

Designer grafica

Designer grafica

Pentru cei cu talent in domeniu, cerintele dintr-un anunt de angajare presupun experienta relevanta in web design si grafic design, cunostinte solide in programe de editare foto si atentie la detalii.

Intre responsabilitati se numara prelucrarea de imagini, intocmirea designului pentru bannere, newslettere, sectiuni noi ale site-ului, diverse felicitari si ghiduri.