Credit Europe Bank are un nou presedinte executiv

Credit Europe Bank are un nou presedinte executiv

Adunarea Generala a Actionarilor Credit Europe Bank Romania a aprobat nominalizarea lui Yakup Cil pentru functia de presedinte al bancii si presedinte al Consiliului de Administratie.

Yakup Cil a ocupat anterior pozitia de vicepresedinte al bancii.

Schimbarile in structura organizatorica aprobate de catre Adunarea Generala a Actionarilor vor fi trimise pentru aprobare catre Banca Nationala a Romaniei.

Gothaer isi intareste echipa cu un manager de la Groupama

Gothaer isi intareste echipa cu un manager de la Groupama

Gothaer Asigurari Reasigurari l-a numit pe Lucian Marin, 41 ani, in functia de director general adjunct (Deputy CEO) in conducerea executiva a companiei. Anterior, Marin a ocupat anterior functia de director al diviziei non-life de la Groupama Asigurari.

In cadrul Groupama Asigurari, managerul a gestionat operatiunile de subscriere pentru majoritatea liniilor de asigurari corporate si detine o experienta de peste 17 ani in domeniul asigurarilor.

Lucian Marin (foto) s-a specializat pe dezvoltarea diviziilor corporate, management si subscriere in companiile in care a lucrat, ocupand intre anii 2000 si 2008 functia de director asigurari bunuri si raspunderi in Asiban.

Directorul executiv al Euroweb, numit director de vanzari la Turk Telekom

Directorul executiv al Euroweb, numit director de vanzari la Turk Telekom

Stuart Evers, CEO Euroweb Romania, a fost numit director de vanzari al operatorului telecom Turk Telekom International (TTI).

Stuart este familiar cu TTI si Grupul Turk Telekom, fiind CEO al Euroweb Romania din 2012. Pe langa noul rol, va ramane si in pozitia de CEO Euroweb.

“Aceasta numire are rolul de a intari legaturile intre Euroweb si compania mama TTI, totodata ducand la marirea rolului strategic in Europa”, a declarat Stuart Evers.

Seful Romtelecom si Cosmote face noi numiri comune

Seful Romtelecom si Cosmote face noi numiri comune

Ovidiu Ghiman, managerul care in ultimii trei ani a condus departamentul de rezidential din cadrul Romtelecom, va prelua de la 1 octombrie conducerea segmentului de business al Romtelecom si Cosmote, el inlocuindu-l astfel pe Mihai Tudor, potrivit unui comunicat de presa comun al celor doua companii.

„Domnul Ovidiu Ghiman, actualul director executiv comercial – segment rezidential al Romtelecom, este numit director executiv comercial - segment business Romania, pentru operatiunile fixe si mobile, Romtelecom si Cosmote Romania. In acest nou rol, domnul Ghiman va fi responsabil de coordonarea tuturor eforturilor si initiativelor comerciale pentru clientii corporativi ai celor doua organizatii. Domnul Mihai Tudor, actualul director executiv comercial – segment business Romtelecom, va parasi grupul pentru a urma noi oportunitati in cariera”, informeaza comunicatul de presa.

Noi miscari la conducerea BCR

Noi miscari la conducerea BCR

Divizia de restructurare si recuperare din BCR va fi coordonata de vicepresedintele Michael Beitz, care a condus pana in prezent managementul riscului, pozitie preluata de un nou vicepresedinte - Jonathan Locke, in timp linile de corporate si piete de capital vor fi consolidate sub Sergiu Manea.

"Consiliul de Supraveghere al Bancii Comerciale Romane (BCR) a facut schimbari in structura si componenta conducerii executive pentru a asigura alinierea responsabilitatilor de management la structurile organizationale rearanjate ale bancii", anunta banca.

Potrivit anuntului, Jonathan Locke a fost numit in functia de vicepresedinte responsabil pentru managementul riscului, sub rezerva aprobarii Bancii Nationale a Romaniei. Locke are o experienta de peste 20 de ani in calitate de consultant si angajat in cadrul unor institutii financiare din Marea Britanie, Europa Centrala si de Sud Est si Rusia. In ultimii 10 ani, el a ocupat functii de management si de guvernanta a riscurilor in cadrul retelei internationale a bancii Intesa SanPaolo in Slovacia, Croatia si Ungaria.

Andrei Dumitrescu preia functia de country manager al Ceresit in cadrul Henkel

Andrei Dumitrescu preia functia de country manager al Ceresit in cadrul Henkel

Andrei Dumitrescu (38 ani) a preluat conducerea Ceresit (divizia adezivi) in cadrul Henkel Romania, luand locul lui Wolfgang Zettl care isi va pastra responsabilitatile regionale de Sub-Regional Manager South CEE Divizia Adezivi, dupa ce a preluat recent pozitia de country manager Divizia Adezivi, Henkel Serbia.

Andrei Dumitrescu (foto) si-a inceput cariera in compania Henkel in 1998, ocupand de-a lungul timpului diverse pozitii in cadrul departamentului vanzari al fostei companii Henkel Bautechnik Romania, pentru ca in anul 2003 sa devina sales manager in cadrul aceleiasi companii.

Din anul 2007 devine sales & marketing manager al Diviziei Adezivi Henkel Romania, dupa ce Henkel Bautechnik Romania a fuzionat cu Henkel Romania.

Dacia aduce doi manageri noi la uzine

Dacia aduce doi manageri noi la uzine

Uzina Vehicule si Uzina Mecanica si Sasiuri, cele doua mari uzine situate pe platforma industriala Dacia de la Mioveni, au noi directori, incepand cu luna octombrie 2013.

La Uzina Vehicule, Cornel Olendraru il inlocuieste pe Charles Morillo, care a ocupat aceasta functie din 2007 pana in prezent.

Conducerea Uzinei Mecanica si Sasiuri va fi asigurata de Philippe Nottez. Managementul celei din urma a fost asigurat, timp de un an de zile, intre 2012 si 2013, de Cornel Olendraru.

Bogdan Moraru, noul creative director Draftfcb

Bogdan Moraru, noul creative director Draftfcb

Bogdan Moraru preia echipa de creatie Draftfcb, dupa zece ani de campanii creative si recunoastere in industrie alaturi de Propaganda.

Bogdan Moraru si-a facut debutul in publicitate in anul 2000, ca Art Director la Prospero, a continuat pentru scurt timp alaturi de Brands&Bears iar in ultimii zece ani a fost, pe rand, Art Director, Head of Art Direction si Creative Director la Propaganda.

El a fost nominalizat la Cannes, Eurobest si a primit premii la Epica, Effie, Internetics sau ADC.