Ofiter colectare debite

Ofiter colectare debite

Acest tip de post presupune contactarea telefonica a clientilor care au inregistrat intarzieri la plata ratelor, identificarea cauzei care a generat intarzierea si oferirea solutiei potrivite, care sa il ajute pe client sa isi respecte promisiunea de plata.

Intre cerinte se numara absolvirea unor de studii superioare sau studii in curs, comunicativitate, abilitati de negociere si cunostinte foarte bune de utilizare a calculatorului, potrivit companiei de recrutare ManpowerGroup Romania.

Candidatilor selectati li se ofera training de specialitate platit, program de lucru part-time, flexibil, venit fix si variabil si tichete de masa;

Venitul fix pentru un asemenea post este de circa 450 - 500 lei, in functie de durata de lucru, componenta variabila depinzand de rata de succes.

Consultant relatii clienti

Consultant relatii clienti

Candidatii pentru acest job trebuie sa fie studenti in ani terminali sau proaspat absolventi si sa fie comuncativi.

Intre reponsabilitatile pozitiei se numara preluarea solicitarilor primite de la clienti si asigurarea suportului in solutionarea problemelor adresate si informarea clientul cu privire la cele mai potrivite produse.

Se acorda un salariu care poate sa varieze intre 400 - 600 lei net, in functie de pozitie si vechime, potrivit companiei de recrutare Trenkwalder.

Casier

Casier

Acest tip de post implica atat relatia cu clientii, cat si gestionarea operatiunilor de casa, de la inregistrarea produselor vandute la incasari si retururi.

Intre cerintele postului se numara absolvirea de studii medii, minim 6 luni experienta in lucrul cu casele de marcat, abilitati numerice, precum si abilitati de comunicare si relationare.

Candidatilor selectati li se ofera un venit care poate varia intre 500 si 1.000 de lei, in functie de perioada efectiv lucrata si nivelul de responsabilitate al casierului, precum si carduri de reduceri la produsele din magazin.

Ambalator

Ambalator

Acest tip de job part-time apare mai ales cu durata determinata si sezonier, indeosebi in perioadele de sarbatori; poate aparea si cu ocazia lansarilor de produse / altor campanii de marketing.

Rolul are in vedere ambalarea suplimentara de produse (de ex. in pachete promotionale) in unitati de retail sau companii cu volume mari de expeditii.

Se cauta persoana cu grad ridicat de atentie si bune abilitati de planificare.

Pentru un program de patru ore pe zi, de luni pana vineri, se acorda un salariu net de 400 - 500 lei pe luna sau plata per numar bucati produs finit. In functie de politica angajatorului, se pot oferi sau nu tichete de masa si /sau compensarea abonamentului de transport in comun.

Receptionist

Receptionist

Candidatii pentru aceasta pozitie trebuie sa fie studenti in ani terminali sau proaspat absolventi si sa fie persoane organizate.

Intre responsabilitatile jobului se numara preluarea de apeluri telefonice, preluarea si organizarea corespondentei, organizarea salii de sedinta si coffee break-uri, preluarea clientilor la front desk si conducerea clientilor catre sali intalnire si activitati de protocol.

Pentru aceasta pozitie se acorda un salariu mediu de 800 - 900 lei net pe luna.

Operator sondaje de opinie

Operator sondaje de opinie

Pentru aceasta pozitie sa cauta persoane cu viteza de tastare, cunostinte elementare de operare PC, cunostinte minime de limba engleza, disponibilitate pentru munca de teren si capacitate de a lucra cu termene limita, potrivit eJobs.

Operatorul de interviu are ca atributii culegerea cat mai corecta a datelor din teren cu ajutorul chestionarelor.

Plata se face la chestionar; se poate castiga intre 200-1.500 lei/luna in functie de numarul proiectelor, iar programul de lucru este flexibil.

Contabil junior

Contabil junior

Pentru aceasta pozitie se cauta candidati cu studii medii de specialitate finalizate, cunostinte de limba franceza si abilitatea de a livra rezultate in termenele prevazute.

Intre cerintele postului se numara inregistrarea documentelor contabile privind operatiunile cu furnizorii de marfuri, reconcilierea facturilor si receptiilor de marfuri, controlarea si tratarea diferentelor si inregistrarea documentelor contabile privind operatiunile de casa, potrivit BestJobs.