Strungar la strung carusel

Strungar la strung carusel

Pentru aceasta pozitie se ofera contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga si se cauta candidati care au finalizat o scoala profesionala sau ucenicie.

De asemenea, candidatii trebuie sa aiba experienta de minimum un an.

Strungul carusel este destinat prelucrarii pieselor de mari dimensiuni si care sunt prinse pe un platou orizontal.

Sursa foto: Wikipedia

Anticar

Anticar

Se cauta inca anticari in cateva judete din tara, persoane carora nu li se cere experienta, insa care se pot ocupa cu cu achizitionarea si cu vanzarea de carti vechi.

Angajatorii ofera in general contracte de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga.

Operator la sfaramarea minereurilor

Operator la sfaramarea minereurilor

Operatorii la instalatiile de prelucrare a minereurilor si rocilor au ca atributii actionarea si monitorizarea masinilor si echipamentelor de prelucrare a rocilor, minereurilor si pietrei pentru a recupera produsele rafinate (de calitate superioara).

Se cauta persoane cu experienta de 2-5 ani in acest domeniu si se ofera contract de munca pe perioada determinata cu norma intreaga.

Gauritor-filetator

Gauritor-filetator

Postul de gauritor-filetator presupune munca intr-un atelier de prelucrari mecanice care executa operatiuni de gaurire filetare pentru piese din diverse materiale, iar angajatul se ocupa cu pregatirea utilajului, a operatiunilor, gaurirea si filetarea pieselor.

Se cauta absolventi de scoala profesionala de profil, cu experienta si se ofera contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga.

Frezor universal

Frezor universal

Practicantii acestei ocupatii instaleaza, opereaza, supravegheaza si intretin masinile de frezat prin care sunt prelucrate diverse materiale si semifabricate.

Se cauta absolventi de scoala profesionala de profil, cu pana la cinci ani experienta. Angajatorul ofera contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga.

Acar / Manevrant vagoane

Acar / Manevrant vagoane

In sarcinile unui acar/manevrant se numara manevrarea vagoanelor si a cisternelor, organizarea seturilor de vagoane si platforme pe calea ferata, in scopul de a le directiona catre destinatia dorita, în conditii de siguranta.

Pentru acest post pot candida si persoanele fara experienta, iar angajatorul ofera contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga.

Telefonist

Telefonist

Telefonistul se ocupa cu administrarea traficului de mesaje telefonice, depistarea disfunctionalitatilor, stabilirea legaturii de telecomunicatii, inregistrarea reclamatiilor si prezentarea serviciilor catre client.

Se cauta candidati absolventi de studii superioare, iar angajatorul ofera contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga.

Numarator bani

Numarator bani

Numaratorii de bani sunt acei casierii de banca si asimilatii acestora care lucreaza direct cu clientii bancilor sau oficiilor postale, realizand operatiuni de casa sau furnizeaza servicii postale.

Se cauta absolventi de studii liceale, cu experienta in domeniu de pana la cinci ani. Se ofera contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga.

Motorist la motoagregate

Motorist la motoagregate

Motoristul la motoagregate si masini in silvicultura se ocupa in principal cu executarea lucrarilor mecanizate in pepiniere si culturi forestiere, executarea lucrarilor de colectare a materialului lemnos in parchete, exploatarea motoagregatelor si masinilor, intretinerea si repararea motoagregatelor, diagnosticarea defectiunilor aparute la motoagregate, conducerea motoagregatelor si masinilor pe drumurile forestiere etc.

Se cauta angajati cu studii liceale finalizate si se ofera contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga.

Turnator modelier

Turnator modelier

Turnatorul se ocupa in principal cu prepararea amestecului de formare, executarea formelor de turnare, turnarea materialelor lichide in formele de turnare, realizarea si utilizarea documentatiei tehnice pentru prelucrari la cald, precum si a celei specifice pentru turnatorie.

Se cauta persoane cu experienta de pana la cinci ani si se ofera contract de munca pe perioada determinata cu norma intreaga.

Sursa foto: Freedigitalphotos.net