Radu Craciun, noul presedinte al analistilor financiari de la AAFBR

Radu Craciun, noul presedinte al analistilor financiari de la AAFBR

Asociatia Analistilor Financiar-Bancari din Romania (AAFBR) a numit un nou Consiliu Director ales in AGA, presedintia fiind preluata de Radu Craciun, economistul sel al BCR, in locul lui Adrian Codirlasu de la UniCredit Tiriac Bank, iar pozitiile de vicepresedinte au fost schimbate in pozitii de membru.

"Imi doresc ca AAFBR sa devina o asociatie cu o reprezentare mult mai larga in randul tuturor profesionistilor din zona financiara din Romania. In felul acesta, experienta profesionala diversificata a membrilor sai va face din asociatie intr-o si mai mare masura un for care sa permita dezbateri, schimburi de opinii si de experienta pe probleme economice sau financiare de actualitate", a afirmat noul presedinte AAFBR, Radu Craciun.

Bostina si Asociatii l-a cooptat in echipa de consultanti pe Martin Haschka, fost membru in boardul VIG

Bostina si Asociatii l-a cooptat in echipa de consultanti pe Martin Haschka, fost membru in boardul VIG

Casa de avocatura Bostina si Asociatii si-a intarit echipa din domeniul asigurarilor cooptandu-l in calitate de consultant permanent pe Martin Haschka, fost membru al board-ului Vienna Insurance Group si fost director executiv al Asirom dupa preluarea companiei de catre grupul austriac.

Martin Haschka a absolvit Universitatea de Studii Economice din Viena si "este una din cele mai puternice personalitati ale pietei de asigurari din Romania, ocupand, pe rand, in ultimii 10 ani, functii importante in industrie precum: director executiv Asirom-VIG; membru al consiliului director - Vienna Insurance Group; CEO in cadrul Winterthur Insurance (Asia) Ltd. etc.", se arata in comunicatul casei de avocatura.

Oana Tanasescu, marketing manager la Philips, pleaca din companie dupa 16 ani

Oana Tanasescu, marketing manager la Philips, pleaca din companie dupa 16 ani

Oana Tanasescu, Lead Marketing Manager si Regional Marketing Manager Domestic Appliances pe Europa Centrala si de Est in cadrul Philips, va parasi compania la sfarsitul lunii mai.

Oana Tanasescu si-a inceput activitatea in Philips in anul 1998 si a ocupat pozitii cheie in departamentul de marketing, atat la nivel local, cat si regional. Primii 12 ani au fost dedicati activitatilor Philips Romania, dintre care 7 ani ca Marketing Manager Domestic Appliances, iar urmatorii 5 ani in pozitia de Country Marketing Manager & Corporate Communication Manager.

Mugurel Radulescu pleaca dupa 13 ani din Coca-Cola HBC. Cine va conduce departamentul de comunicare

Mugurel Radulescu pleaca dupa 13 ani din Coca-Cola HBC. Cine va conduce departamentul de comunicare

Mugurel Radulescu, cel care a condus departamentul de comunicare si public affairs al Coca-Cola HBC Romania timp de 13 ani, a parasit compania pentru o pozitie similara in cadrul producatorului de medicamente Sanofi incepand cu aceasta luna.

Fost jurnalist, Mugurel Radulescu s-a alaturat echipei Coca-Cola HBC Romania in anul 2001, dupa ce anterior a fost, timp de doi ani, analist politic in cadrul Comisiei Europene. Radulescu a mai ocupat in perioada 1998-1999 functia de director de comunicare in cadrul Ana Group.

Sursa foto: MediafaxFoto

Romexpo si-a schimbat directorul general: in locul Marianei Suciu vine Catalin Trifu

Romexpo si-a schimbat directorul general: in locul Marianei Suciu vine Catalin Trifu

Noul director al complexului expozitional Romexpo din Bucuresti este Catalin Trifu, care a ocupat anterior mai multe pozitii de conducere in cadrul firmei, acesta inlocuind-o in functie pe Mariana Suciu.

Avand o bogata experienta in ceea ce priveste organizarea de targuri si expozitii, Catalin Trifu a lucrat peste 20 de ani in cadrul companiei Romexpo, ocupand functii variate in ierarhia institutionala", a anuntat Romexpo.

Provident isi extinde echipa de dezvoltare cu un manager de la Citibank

Provident isi extinde echipa de dezvoltare cu un manager de la Citibank

Provident Financial, companie de credite de consum, parte a grupului britanic IFC, a anuntat extinderea echipei de dezvoltare a portofoliului de produse, odata cu numirea Roxanei Alexe in pozitia de senior product development manager.

Roxana Alexe (foto) dispune de o experienta de peste 10 ani in project si product management si de alti aproape 10 ani in analiza financiara, conform Provident, acumulata in cadrul unor companii multinationale precum Citibank, ExxonMobil sau Procter & Gamble. Noul manager Provident s-a specializat in ultimii 8 ani pe domeniul financiar-bancar, la Citibank, unde a avut printre responsabilitati dezvoltarea produselor de creditare. Roxana Alexe a absolvit Universitatea Politehnica din Bucuresti si detine un MBA la Central European University (CEU) din Ungaria.

Rewe Romania are un nou management

Rewe Romania are un nou management

Rewe Romania, proprietarul retelelor de discount Penny Market si XXL Mega Discount, are un nou Consiliul de Administratie, format din Dennis Biernatzki - administrator pentru departamentele achizitii, asigurarea calitatii, marketing/shopper marketing, Daniel Gross -administrator pentru departamentele audit, controlling, constructii, expansiune, financiar, resurse umane, IT, juridic, logistica si Oliver Eifler - administrator pentru departamentele XXL Mega Discount si vanzari.

Oficialii companiei au precizat ca, incepand cu luna mai, dupa plecarea fostului director general, Christian Beck, conducerea Rewe Romania va fi asigurata doar de noul Consiliu de Administratie. "Compania Rewe Romania este condusa de noua structura de management incepand cu luna mai 2014", au aratat reprezentantii companiei.

Eco-Rom Ambalaje numeste in functia de conducere pe Constantin Bratu

Eco-Rom Ambalaje numeste in functia de conducere pe Constantin Bratu

Constantin Bratu, membru al Consiliului de Administratie al companiei Eco-Rom Ambalaje, a fost ales la inceputul lunii mai presedintele acesteia. Eco-Rom Ambalaje este cea mai importanta organizatie de preluare a obligatiei de reciclare si valorificare a deseurilor de ambalaje de la agentii economici.

Anterior lui Constantin Bratu, presedintia Eco-Rom Ambalaje a fost detinuta timp de 10 ani de catre Mugurel Radulescu, din pozitia de public affairs and communication manager pentru Romania si Moldova al companiei Coca Cola HBC Romania.

In prezent, Romania si-a indeplinit obligatia maxima de reciclare a 55% din deseurile de ambalaje puse pe piata, printr-un aport semnificativ al producatorilor si importatorilor de bunuri ambalate. ,,Obiectivul Eco-Rom Ambalaje pentru anul 2014 este cresterea cu patru procente a ponderii cantitatii de deseuri de ambalaje colectate separat de la populatie, din totalitatea deseurilor reciclate. Cresterea de la 11% pana la 15% este un obiectiv indraznet, deoarece reprezinta dublarea cresterii medii anuale de doar doua procente.", a declarat Constantin Bratu.

Maarten Koudenburg este noul director de distributie al Heineken Romania

Maarten Koudenburg este noul director de distributie al Heineken Romania

Maarten Koudenburg va fi incepand cu luna iunie noul director de distributie al Heineken Romania, anunta compania.

Acesta il inlocuieste in functie pe Ed van Willegen, care preia o pozitie similara in cadrul subsidiarei din Rusia. Maarten Koudenburg este de 13 ani cadrul companiei Heineken, timp in care a ocupat diverse roluri in echipa de distributie. A lucrat pentru Heineken Olanda incepand cu 2001, iar in 2010 a fost numit director de distributie pentru Société Nouvelle de Brasserie in Tunisia. In 2012 a preluat functia de director de distributie pentru regiunea African Middle East.

Inainte de a se alatura echipei Heineken, Koudenburg a lucrat pentru CMG Consultancy si Corus Steel in Olanda.

Alina Bratu pleaca de la Tuborg la Pro TV: va coordona departamentul de PR

Alina Bratu pleaca de la Tuborg la Pro TV: va coordona departamentul de PR

Alina Bratu, fost corporate affairs manager&senior brand manager in cadrul producatorului de bere URBB - Tuborg&Carlsberg Romania, va face parte din echipa de PR al postului de televiziune Pro TV, scrie Paginademedia.ro.

Contactati de WALL-STREET.ro, reprezentantii Pro TV au precizat ca vor confirma informatia la o data ulterioara. “Nu putem spune nimic acum, insa vom comunica ulterior”, au precizat oficialii postului de televiziune.

Alina Bratu este unul dintre cei mai experimentati oameni de comunicare din industria berii, ea lucrand in cadrul URBB, producatorul berii Tuborg, de aproape 13 ani. In aceasta perioada, a ocupat diferite functii printre care PR manager, corporate affairs manager si senior brand manager.

Sursa foto: Schimbari management, Shutterstock.com