1 / 6

Sallie Krawcheck, presedinte 85 Broads

Este una dintre cele mai puternice femei de pe Wall Street si a devenit cunoscuta ca director executiv al companiei Sanford C. Bernstein & Co. si mai apoi ca sefa a bancii de investitii si wealth management la Banca Americii. Anul acesta, a fost numita cea mai creativa persoana din mediul de afaceri, insa puterea ei nu a putut contracara decizia de inlaturare de la conducerea diviziei de wealth management a companiei Merrill Lynch in 2011. Krawcheck isi aminteste de acea decizie ca fiind un "pumn in stomac" pentru ea.


"Am fost anuntata cu 20 de minute inainte de anuntul oficial; nu am putut sa imi sun tatal, asa ca a aflat despre asta de la televizor. Poate intr-un mod mai putin intuitiv, aceasta decizie m-a facut sa plec mai usor din companie; adevarul dureros era ca mi-am petrecut mai mult timp cu oamenii de acolo decat cu propria familie si ca acel job primea cea mai mare parte a atentiei mele", isi aminteste femeia de afaceri.


In 2013, Krawcheck a cumparat organizatia 85 Broads, dedicata femeilor din mediul de afaceri, si a reusit sa creasca veniturile acesteia cu peste 100%.


Sursa foto: Sifma.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri