1 / 6

ASCENDIS

Denumire: Ascendis

Numar de angajati:
35 de consultanti si facilitatori(20 asociati si 15 colaboratori)

Cifra de afaceri:
Pentru anul 2007 Ascendis estimeaza o cifra de afaceri de 3 milioane euro, cu 30% mai mult fata de anul trecut.

Programe:
Serviciile oferite de Ascendis acopera 4 domenii: Consultanta (structura si cultura de organizatie atat a clientilor cat si a partenerilor, evaluare organizationala, design-ul programelor de training), Training (programe integrate de training pentru management si personalul din operatiuni si programe specifice pentru imbunatatirea abilitatilor individuale, a mangementului, a vanzarii, negocierii dar si strategiilor de marketing), Invatare experentiala (programele au scopul de a sustine participantii la cursuri sa invete din experienta altora si sa isi construiasca o experienta proprie) si Team Building.

Beneficii:
Ascendis asigura clientilor sai numai programe personalizate, realizate la cererea clientilor, in urma unor analize ale nevoilor organizatiilor. "Nu avem produse de raft. Toate programele sunt adaptate pentru satisfacerea unor obiective clare de afaceri", sustine Andrei Gosu, trainer Ascendis.

Datorita experientei acumulate pe piata locala, Ascendis ofera clientilor sai o gama de servicii completa pornind de la evaluari de personal, sisteme de conducere a performantei, invatare experentiala, pana la programe team building.

Ascendis activeaza pe piata locala incepand cu anul 1997 si numara pana in prezent peste 100 de clienti.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri