1 / 6

Adecco Romania

Denumire: Adecco Romania

Numar de angajati: Adecco Romania numara in prezent 90 de angajati.

Cifra de afaceri: Compania a inregistrat la sfarsitul anului 2006 o cifra de afaceri 14,2 milioane de euro. Rezultatele financiare pentru anul 2007 vor fi anuntate in luna aprilie.

2007 vs. 2008: In 2007, domeniile care au oferit cele mai atractive salarii si au inregistrat cele mai importante cresteri salariale au fost in constructii, industria extractiva, logistica si telecomunicatii, industria hoteliera, imobiliare, servicii financiare si sanatate. Anul 2008 nu va fi foarte diferit fata de 2007 si se vor mentine tendintele actuale de crestere.

Unde ne angajam in 2008: In 2008 cele mai atractive domenii raman constructiile, imobiliarele, banking-ul si logistica. „In domeniul logistic este posibil sa avem o crestere constanta datorata multiplelor proiecte de infrastructura aflate in dezvoltare si a intrarii pe piata a tot mai multor retaileri care au nevoie la randul lor de un suport logistic constant si rapid. Piata de imobiliare va fi in continua crestere, ca urmare vor fi usoare cresteri salariale si in acest domeniu. Poate nu se vor mai mentine ca la nivelul inregistrat anul trecut dar e posibil sa fie in jurul cifrei de 10%. In domeniul bancar, prin intrarea puternica pe piata a bancilor europene mici si mijlocii este posibil sa avem o crestere salariala la fel ca si anul acesta, posibil chiar putin mai mare", a declarat pentru Wall Street, Calin Sandru, Account Manager, Adecco Romania.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri